Kulturní servis Puls

Back Home
Sobota, 12 Květen 2012 09:00

Divadlo BroadwayKata Mydláře brzy vystřídají Tři mušketýři, kteří budou pražskému divadlu vládnout až do konce června. O tom, zda se v další sezoně vrátí Hamlet – The Rock Opera od Janka Ledeckého a amerického režiséra Roberta Johansona, se dlouho spekulovalo. Víme, jak to dopadlo. A také vám prozradíme, koho obsadí Daniel a Mirjam Landovi do připravovaného muzikálu Klíč králů.


Pokud vás uchvátil příběh o známém pražském katu Janu Mydlářovi, nebo se na něj chystáte poprvé, dlouho neváhejte. Poslední představení v této sezoně se odehraje v neděli 20. května. Na jevišti můžete vidět Petra Koláře, Mariana Vojtka, Josefa Vojtka, Bohuše Matuše, Kateřinu Brožovou nebo Radku Fišarovou, která se vrátila po mateřské dovolené.

Divadlo BroadwayOd 24. května znovu ožije příběh Tří mušketýrů Athose, Aramise, Porthose a také D´Artagnana. V hlavních rolích můžete v alternacích vidět Alana Bastiena, Tomáše Berouna, Zbyňka Frice, Petra Koláře, Josefa Vojtka, Mariana Vojtka, Juraje Bernátha, Jaromíra Holuba, Jiřího Heleka a Stanislava Hložka. A samozřejmě nemohou chybět ani krásné ženy v podání Radky Fišarové, Alžběty Bartošové, Zdenky Trvalcové a dalších zpěvaček. Muzikál Michala Davida se bude hrát až do 23. června. V další sezoně divadlo nabídne tři reprízy.

Diváci se dočkají i Hamleta! Dílo sklidilo v médiích velmi kladné hodnocení, stejně tomu bylo i v případě návštěvníků. Organizátoři si dali chvíli načas, než definitivně potvrdili, že se pro velký zájem veřejnosti Hamlet – The Rock Opera vrátí na scénu. Na programu je zatím 5 představení v termínech 20. – 23. září. Pokud chcete vyrazit, nerozmýšlejte se dlouho, vstupenky kvapem mizí.

Divadlo BroadwayPozadu nezůstává ani připravovaný muzikál Daniela Landy nazvaný Klíč králů. Premiéru bude mít 10. října. Po náročných konkurzech jsou známa jména herců a zpěváků, kteří budou v muzikálu působit. Ženské hrdinky ztvární Markéta Procházková a Iva Marešová, dětské role připadnou Berenice Suchánkové a dceři Landových Anastázii. Mužských postav bude v příběhu o poznání více. Těšit se na ně může Josef Vojtek, Tomáš Trapl, Petr Kolář, Bohuš Matuš, Marian Vojtko, Radim Schwab, Vilém Čok, Filip Gröger, Ondřej Ruml, Jan Cina, Jakub Šlégr, Oldřich Smysl, Ondřej Izdný a Petr Kutheil, který momentálně bojuje o přízeň veřejnosti také v televizní soutěži Hlas ČeskoSlovenska.

 



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Divadlo Broadway





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:




 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!