Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 19 Srpen 2015 09:10

divadlo arturBěhem prázdninových dnů není kulturní program v Praze zdaleka tak nabitý jako během roku školního. Nicméně Letní shakespearovské slavnosti nejsou zdaleka jediným místem, kam se vyplatí vyrazit. Zdaleka nejlepší volbou se v posledních horkých dnech jeví představení pod širým nebem.


Scénu najdete přímo na střeše Galerie Harfa v nejvyšším bodě nákupního centra. Začátek představení signalizuje tradičně zvonění, ale především také kouzelný západ slunce. Atmosféru příjemně stráveného večera garantuje i možnost využití VIP zóny s lahví vína a olivami.

Svaté neřesti
„Svět není dokonalý a neřesti nám ho pomáhají snášet.“ Humorné představení inspirované nešvary dnešní doby jako je alkoholismus, sexuální touhy, workoholismus, drogy nebo třeba Facebook. Okořeněno o sametový hlas Bořka Slezáčka, nahé tělo Braňo Poláka a jeptišku nymfomanku.

Kdo se bojí postele
Hořkosladká komedie Patricia Villabolose s podtitulem herecký koncert se strhující energií. Čtyři příběhy, nespočet tužeb a jedna postel. V posteli excelují Braňo Polák a Kristýna Podzimková.

100 let v očistci
Sám režisér představení Jindra Kriegel označil tento počin jako „takovou duškovinu“. „Narodit se není jednoduché. Jenomže pokud se nenarodíte, domníváte se, že je to ta nejjednodušší věc na světě. Naštěstí. Všechno je jinak...“ Vlado Bálint.

divadlo artur

Hledám milence, značka spěchá!
Situační komedie o nevěře s velmi nečekaným rozuzlením přibližuje s humorem a ironií to, co všechno jsou někteří lidé schopni udělat pro peníze a vidinu nového sexuálního vztahu.

Můžu k tobě?
Pacienti si podávají dveře v ordinaci doktora Flojda. Trpí různými psychickými a civilizační problémy, které naši předci vůbec neznali a které jsou pro ně téměř nepřekonatelnou překážkou. Mohou za problémy pouze trable a nepřehlednost v mezilidských vztazích? 

Tři v háji
Hlavními hrdiny této hry jsou láska a sex. Milostný trojúhelník, Albert, Kristýna a Olga. Albert, jemuž bude čtyřicet, jeho žena Kristýna a Olga, o dva roky mladší manažerka Centra. Co zaručí opravdu spokojený život člověku v krizi středního věku? Tři v háji napsal Michal Viewegh spolu s Halinou Pawlowskou a Ivou Hercíkovou.

 

Text: Alena Horáčková
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!