Kulturní servis Puls

Back Home
Čtvrtek, 26 Květen 2016 13:21

z lásky k hudběV loňském roce uspořádala společnost Kaufland Česká republika ve čtyřech českých městech koncerty, které svým názvem i obsahem korespondovaly s její kampaní Z lásky k Česku. Letní akci letos zopakuje a ještě vylepší. Koncertů, tentokrát pod názvem Z lásky k hudbě, bude více a budou doslova nabité slavnými jmény z českého šoubyznysu.


Ústí nad Labem, Olomouc, Karlovy Vary, Příbram, Mikulov a Karviná – to jsou města, do nichž Kaufland letos umělce přiveze. A v hudebním menu si vybere opravdu každý. Své slavné písničky nejen z pohádek a filmů zazpívá Jaroslav Uhlíř, smršť svých hitů předvede kapela Chinaski, na country notu zahraje Věra Martinová, Sbírku zvadlejch růží nám ukáží Wanastowi Vjecy, zazní i slovenština, a to od kapely No Name. Přidají se ještě třeba Xindl X, Michal Hrůza a Petr Bende. A to pořád není všechno… Chybět samozřejmě nebude ani Čechomor, autor písně, která celou kampaň Z lásky k Česku doprovází.

Přesné lokality v daných městech, data koncertů, časy začátků – zkrátka všechny důležité informace najdou zájemci na stránce www.zlaskykhudbe.cz, kterou Kaufland už komunikuje na všech svých kanálech – offline (billboardy, plakáty a in-store rádio v prodejnách, reklama v zákaznických novinách Kaufland i v externích médiích) i online (web, mobil, Facebook, speciální newsletter, online kampaň).

z lásky k hudbě

Stránka www.zlaskykhudbe.cz je velmi dobře propracovaná a zájemci zde najdou veškeré detailní informace o každém z koncertů včetně prokliku na Facebooku.

Postupně tu také budou přibývat novinky ohledně koncertů – vzkazy od jednotlivých kapel, informace o soutěžích a pak samozřejmě i fotografie z již uskutečněných koncertů.

 


Text: Otiz
Foto: Kaufland (Nicola Bernardová)





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!