Kulturní servis Puls

Back Home
Čtvrtek, 12 Květen 2016 10:00

kulturní servis pulsKterá žena by nemilovala nakupování? A když se k tomu ještě připojí touha vytáhnout se před trojicí závistivých soupeřek módními triky, tak zajímavými nápady jenom srší. Reality show Popelka se těší velké divácké oblibě, proto se TV Barrandov rozhodla pokračovat v jejím natáčení ovšem s pár vylepšeními. Nechybí módní guru Osmany Laffita, který dává soutěžícím další cenné rady o oblékání.

 

Každá z čtveřice soutěžících získá na své pomyslné konto 10 tisíc korun s jasným úkolem – ve vybraných obchodech během dvouhodinového limitu vše utratit a co nejlépe se obléknout a zkrášlit podle zvoleného tématu. Zadání bývá mnohdy tvrdý oříšek, dámy se musely poprat například s koncertem bratrů Nedvědů na Strahově, pohovorem na redaktorku do módního časopisu nebo sraz spolužáků po letech v noblesní restauraci.

Již tak náročný úkol ztěžuje navíc fakt, že v nových dílech pořadu Popelka, musí účastnice nakupovat s pánským doprovodem v podobě manžela, přítele nebo třeba bratra. Někteří své drahé polovičky statečně podporují, jiní podstupují vše s utrápeným výrazem a nevolí. Zatímco jedna ze soutěžících běhá se svým doprovodem jako smyslů zbavená z obchodu do obchodu, aby ukořistila ty nejlepší kousky, další tři se baví na její účet a šmejdí jí hlava nehlava v šatníku s cílem vybrat ty „nejlepší“ módní výstřelky.

kulturní servis puls

Tím však zábava nekončí. Po náročných nákupech následuje to nejdůležitější – předvedení výsledného outfitu, který konkurentky veřejně hodnotí a bodují. Ten, kdo získá nejlepší hodnocení, vyhrává, ale… svým bodováním může ještě kartami pořádně zamíchat světový návrhář Osmany Laffita. "Jsem velmi rád, že tento pořad existuje. Někdy mě totiž velice mrzí, že krásné ženy na sebe umějí kombinovat oblečení takovým stylem, že je z toho cirkus. V samotnéPopelce proto budu přísný, ale i když kritizuji, tak to dělám tak, aby to v žádném případě nebylo ponižující. Držím se hesla, že když něco nemám rád, tak to nedělám druhým. Konstruktivní kritika je přijímána lépe než drsná kritika," prozradil uznávaný stylista.

Všechny soutěžící si domů odnášejí svůj nákup a vítězka celého týdne navíc získá ceny v hodnotě několika desítek tisíc korun. Nové díly Popelky sledujte na TV Barrandov každý všední den od 16:10.



Text: Mia
Foto: TV BARRANDOV





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!