Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 20 Prosinec 2016 10:00

kulturní servis pulsVánoční svátky a tento čas vůbec patří pro mnohé k nejkrásnějším obdobím v roce. To ale neplatí pro zpěvačku a moderátorku Heidi Janků. Ačkoli se umělkyně na vánoční svátky těší, je pro ni toto období spjaté i s bolestnou vzpomínkou. V jedenácti letech jí zemřela maminka a dodnes nemůže z paměti vymazat dojmy z prvních Vánoc strávených bez ní.


Heidi Janků přiznala, že i po dlouhých letech cítí, že jí maminka stále velmi schází: „Vánoce, které nastaly po téhle tragédii, byly smutné. A to přesto, že se všichni snažili, protože jsem byla malá holka, aby mi to nějakým způsobem udělali hezký a aby dárečky byly pod stromečkem a tak. Prostě když máma není, tak to prostě nefunguje a ty první Vánoce byly fakt hodně smutný,“ zavzpomínala během natáčení vánočního dílu pořadu Můžu dál?, který se uskutečnil u Cibulky doma.

kulturní servis puls

„Mně to dělá i dneska špatně, když si na to vzpomenu. Ani o tom moc nemůžu mluvit, protože jsem hned dojatá. I když jsem si myslela, že už tím, jak je to strašně dávno, už jsem to přežila, ale není to tak. Takže zbytečně se o Vánocích nedojímám, protože si myslím, že Vánoce by měly být šťastné a radostné svátky. Užívám toho, že se máme dobře, rodina funguje, všichni jsou zdraví a spíš myslím na to, co bude, než na to co bylo,“ prozradila Heidi Janků, která dorazila společně s Dagmar Peckovou, Dagmar Patrasovou, Kateřinou Macháčkovou a Monikou Absolonovou. Tento díl můžete vidět už dnes od 20:20 na TV Barrandov.

Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!