Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 27 Leden 2012 11:00

Skyscraper labelKluci ze Skyscraper labelu letos rozhodně nezahálí! Táhne je to nahoru jak hudebně, tak i co se týmové spolupráce týká. Danny, Lukrecius Chang, Pavel Baar, RUman a DiGaZ. Jejich parta se nyní rozrostla o další členy. Oficiální webové stránky Skyscraper labelu se pyšní moderní imagí a dynamickou podobou a fanoušci dostali dárek v podobě nového tracku TÁHNE NÁS TO NAHORU.


Pod hlavičkou Skyscraper labelu byly vydány už dva songy. Prvním z nich byl „Hip hop nás neživí“, který vznik tohoto hudebního vydavatelství odstartoval. Následoval další track v podobě „Je nám to jedno“. Nejčerstvější novinka nese název „Táhne nás to nahoru“, poslechnout si ji můžete níže.

Skyscraper labelNa prvních dvou skladbách se podíleli rappeři Danny, Lukrecius Chang, Pavel Baar, RUman a produkčně také DiGaZ. Skyscraper nyní hlásá – naše hudební rodina se rozrůstá. Novými členy se stali příslušníci bratrské crew Domácí Inkognito McEisi a Big eR. Dalším přírůstkem je zastánce underground rapu Mikec, kopřivnický DJ Takt a kameraman a fotograf v jedné podobě Majky.

Nechme se překvapit, jaké další zajímavosti Skyscraper label připraví. Nové internetové stránky naleznete na www.skyscraperlabel.cz. Více o zakládajících členech si můžete přečíst v rozhovoru SKYSCRAPER LABEL ANEB VE VÍCE LIDECH SE TO LÉPE TÁHNE.


 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Skyscraper label





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!