Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 15 Říjen 2012 11:00

Lukrecius ChangSkyscraper Label připravil pro své fanoušky malé překvapení v podobě natočeného interview s rapperem Lukreciem Changem, který je jedním ze spoluzakladatelů tohoto uskupení. Byť jde spíše o amatérské video, ty, kterým je hip hop a karvinští umělci blízcí, zajisté potěší. Dozvíte se například, čemu se Chang poslední rok věnoval, s jakými problémy se potýká i to, jak povětšinou vypadá jeho běžný den.


Lukrecius ChangLukrecius vydal v roce 2009 své první album s titulem „Jedinečný". Od té doby se podílel na mnoha projektech a písních, vystoupil na sólových koncertech i akcích s partou Skyscraper Label. S příchodem roku 2012 se však jeho život zásadně změnil – v lednu se mu narodila dcerka Isabela, díky čemuž šla jeho kariéra trochu stranou. V současné době se však už opět snaží věnovat další tvorbě a přípravám druhé desky, která bude mít název „Jedinečný vol. 2".

Jak převážně vypadá Changův den? „Skládám texty, mám puštěný komp a chatuju s lidma. Vyřizuju e-maily a všechno, co jde,“ uvádí ve videu natočeném pro fanoušky Skyscraperu. Jak ale rapper uvádí v songu, na němž se podílel - Hip hop nás neživí. Kde tedy pracuje? A s jakými potížemi se během výběrových řízení setkává, když je původem z poloviny Rom a z druhé Maďar? Kdo mu daroval nápadité prsteny, které jsou pro něho charakteristické? Vše se dozvíte v následujícím videu.

 



 



Text: Mia
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!