Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 17 Říjen 2012 10:30

ArakainZnámá metalová skupina odpočítává poslední dny do svého největšího koncertu, který se uskuteční již 26. října v prostorách PVA EXPO Praha Letňany. Společně s nimi se během jednoho večera na pódiu objeví i zpěvačka Lucie Bílá. Zpestřením programu bude účast Petra Koláře a mnoha dalších hostů, kteří přijali pozvání Arakainu. A co vy, půjdete na koncert také?


Do koncertu zbývá posledních pár dní, a proto kapela prozradila další informace týkající se vystoupení, časového harmonogramu a především také upřesnění hostů, kteří na akci vystoupí. A že to bude pořádná hudební nálož. Koncert začne s úderem 19. hodiny. Zahájení se ujme tzv. Arakain Tribute blok - umělci, kteří přijali od kapely pozvání k účasti. Diváci uvidí patnáct různých skupin, mezi nimiž jsou Alkehol, Harlej, Törr, Vitacit, Assessor, Fata Morgana, Kryptor, Titanic, Dymytry, Absolut Deafers, Markýz John, Menhir a Ascendancy, kteří budou vystupovat v tomto zmíněném pořadí. Poslední dva hosty Arakain stále tají.

ArakainPřed devátou hodinou začne koncert hlavní hvězdy večera včetně jejich doprovodu v podobě zlaté slavice Lucie Bílé a zpěváka Petra Koláře. Fanoušci se mají na co těšit, vystoupení Arakainu bude trvat zhruba 3 hodiny. Na programu je i slavnostní křest DVD Arakain XXX & Lucie Bílá. Pokud plánujete na akci vyrazit, neváhejte s koupí vstupenky. Do vyprodání zásob dostanete ke každé zmíněné DVD zdarma.

A aby toho nebylo málo, připravila skupina pro návštěvníky ještě jednu lahůdku v podobě Afterparty, která bude probíhat přímo v místě konání. Organizátoři se snaží zajistit pro návštěvníky co největší pohodlí, proto momentálně řeší možnost posílení noční dopravy.

 



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto skupiny





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!