Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 22 Únor 2013 09:00

Italského tenoristu Andrea Bocelliho, bývalé dívčí trio Destiny’s Child a Vladimira 518 pojí v těchto dnech a týdnech jediné. Můžete si obstarat a poslechnout jejich nově vydaná alba. Bocellimu na desce PASSIONE hostuje třeba Jennifer Lopez. Beyocné a spol. obohatily vybrané písně o lásce LOVE SONGS singlem Nuclear a český rapper přináší mixtape FLASHBACK se souhrnem své tvorby.


Andrea BocelliČtyřiapadásetiletý italský nevidomý tenorista Andrea Bocelli o sobě dává zase po čase vědět. Jeho čtrnácté album obohacuje třiašedesátičlenný orchestr, ale i řada známých hostů. Kromě virtuálního duetu s Edith Piaf „La Vie En Rose“ si s Bocellim zazpívaly třeba Jennifer Lopez a Nelly Furtado. Nejvíce ale asi ze čtrnácti písní zaujme nová úprava hitu Elvise Presleyho „Love Me Tender“. Další zajímavostí je, že Bocelli na albu zpívá v šesti různých jazycích, kromě italštiny zní třeba i francouzština či španělština. Produkčně se pod desku podepsal známý David Foster. Na živé vystoupení Bocelliho se mohou těšit i čeští fanoušci. Světoznámý umělec vystoupí 18. května v pražské O2 areně.

Destiny’s ChildI když dívčí skupina Destiny’s Child skončila své aktivní působení už v roce 2006, tuto značku nyní holky oprášily a vydávají výběrové album s názvem „Love Songs“. Čtrnáct skladeb z let 1997 až 2004 je tedy, jak už z názvu vyplývá, o lásce. Kapela však mezi ně zařadila i úplnou novinku „Nuclear“, kterou dívky nahrály přímo pro tuto desku. Poslechnout si jí můžete na oficiálních stránkách skupiny www.destinyschild.com. A když jsme zvali na koncert Bocelliho, pozveme vás také na vystoupení Beyoncé. Ta se s Kelly Rowland a Michelle Williams ukázala nedávno jako Destiny’s Child celému světu v rámci přestávkového programu Super Bowlu a 19. dubna zavítá v rámci světového turné „The Mrs. Carter Show“ také do Bratislavy, což je rozhodně dobrá a nedaleká příležitost vidět Beyoncé naživo.

Vladimir 518Člen hip hopové partičky PSH Vladimir 518 připravuje svou druhou sólovku. Ale ještě před ní dal dohromady jednatřicet skladeb ze svého repertoáru a nyní je vydává na mixtapu nazvaném „Flashback“. Celé to namixoval DJ Mike Trafik a samozřejmě na této novince se známými skladbami od roku 2007 až do současnosti uslyšíte i celou řadu hostů. Ať už jde o kolegy ze scény Jamese Cola, Huga Toxxxe, LA4 kluka, Oriona, Ektora či slovenských matadorů Vece a Rytmuse, ale i o umělce z jiných hudebních sfér. Představí se třeba Monkey Business, Tata Bojs, Lešek Semelka či Dara Rolins. Vladimir do bohatého digipacku zařadil i svůj poslední singl „Nemám zájem“. Grafickou podobu obalu si navrhl sám.

 



Text: Pavel Urban
Foto: Oficiální foto interpetů





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!