Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 15 Červenec 2013 09:00

ChinaskiTo, co v rozhovoru pro Kulturní servis Puls naznačoval frontman skupiny Chinaski Michal Malátný už loni v listopadu, se stane skutečností. Narozeninový koncert ke dvaceti letům existence skupiny se bude konat v pražské O2 areně 6. února 2014. Fanoušci se můžou těšit na nezapomenutelné vystoupení a také nové písničky. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji už nyní.


„Určitě budeme v příštím roce hrát minimálně. Dokonce zvažujeme, že bychom udělali jenom jeden velký koncert na podzim. Takže do léta bychom nehráli a jenom bychom makali na desce a na podzim uděláme obrovský koncert ‚Chinaski - 20 let', protože to bude právě dvacet let od doby, co hrajeme pod tímto názvem. A pak bychom vydali novou desku,“ řekl mi v listopadu loňského roku Malátný.

Nakonec se jeho plány zase o tolik neliší. Za celou první polovinu letošního roku odehráli Chinaski pouze jedenáct koncertů! Většinu z nich na Slovensku a z celé letní festivalové přehlídky jste je mohli u nás zastihnout pouze o posledním červnovém víkendu na JamRocku, jinak máte smůlu. Jak sami říkají, v posledních měsících skutečně usilovně pracují na nové desce: „Denně drhneme ve zkušebně nový songy a děkujeme múzám, že při nás stojí!"

Jen ten narozeninový koncert se posouvá až na rok 2014. Jak sama kapela na svých oficiálních stránkách v sekci ‚Bio‘ uvádí u kolonky rok 1994: „Skupina se pod vlivem amerického spisovatele Charlese Bukowského přejmenovává na Chinaski.“ K dvacetinám tedy dojde až během následujícího roku. A termín velkého koncertu byl stanoven na čtvrtek 6. února. Bude jediný v celé České republice a odehraje se v pražské O2 areně od 20 hodin.

Chinaski


Fanoušci se můžou těšit na jedinečný zážitek se speciálně sestaveným repertoárem a scénou. Předprodej vstupenek už odstartoval přes internetové stránky www.sazkaticket.cz, kde je možné udělat i rezervaci. Lístky ale můžete zakoupit i v kamenných obchodech a stáncích s terminály Sazka. Vstupenky stojí na stání 490 korun. K sezení do prvního patra jsou k mání za 590 Kč, do dalších pater pak za 390 korun.



Text: Pavel Urban
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!