Kulturní servis Puls

Back Home
Sobota, 23 Listopad 2013 10:00

kulturní servis pulsPo delší časové odmlce se na hudební scéně opět hlásí o slovo členové Skyscraper Labelu, a to všichni společně jako jeden tým. První velkou novinkou je návrat Digaze, jednoho z hlavních představitelů této party, zpět do České republiky. A jak to vypadá, zůstane zde asi už natrvalo. Neméně důležitou zprávou je, že kluci pořádně mákli na novém tracku „Mrakodrap".


V nejnovějším tracku se jmenovitě představí Pavel Baar, RUman, Mikec, MC Eisi, Otopo, Biggy a Lukrecius Chang. U zrodu právě vydaného singlu stál také Digaz. Ačkoli jsme čtenáře informovali o jeho odchodu do zahraničí a omezení spolupráce se Skyscraper Labelem, osud jeho kroky nasměroval zpět do českých luhů a hájů. V cizině však nasbíral cenné zkušenosti, které zúročil hned při nejnovější tvorbě.

kulturní servis pulsPrávě Digaz vytvořil instrumentální podklad, který oslovil všechny členy Skyscraperu natolik, že se rozhodli ve studiu Inkognito vytvořit nový společný singl nesoucí název „Mrakodrap“. Tím začalo několik týdnů příprav - od psaní textů až po vlastní realizaci songu. Členy labelu však spolupráce zase o něco více semknula a posunula je kupředu.

Kromě instrumentálu se Digaz postaral také o mix a masternig. Zda výsledek stojí za vynaloženou námahu, může každý z posluchačů posoudit sám. Jisté však je, že v případě pozitivních ohlasů bude song k poslechu nejen na YouTube kanálu Skyscraper Labelu, ale také v internetových rádiích či na koncertních vystoupeních.

 

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!