Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 15 Květen 2015 10:24

lukrecius changKriminalita ve městě – téma, které hýbe mnohými diskusemi. Stejně jako názory na její řešení. Represe nebo prevence?  Každý způsob má své místo. Lze ho také provádět různými způsoby. Například hudbou.

 

S podporou programu Mládež v akci v rámci realizace projektu „Cesta k městu II“ se rozhodla skupina rapperů sdružená okolo Lukrecia Changa Kišše, rappera, ale také asistenta prevence kriminality při Městské policii Karviná, navázat s mladými lidmi kontakt a povyprávět jim prostřednictvím tvrdých rýmů příběhy o životě.

Očekávejte originální show umělců jako je Biggy, Mikec, RUman, Pavel Baar a dalších doprovázenou DJem, který bude hrát Old School a New School Rap Music, při které si můžete i skvěle zatančit. Navíc při vstupu obdrží každý host zdarma CD, na kterém si může poslechnout nové singly. Speciální host večera se na závěr koncertu ujme slavnostního pokřtění.

„Koncert se uskuteční v pátek 22. 5. 2015 v klubu Hard Cafe Karviná - Mizerov. Začátek je v 21 hodin a bavit se budeme až do časného rána,“ slibuje Chang.

Pokud miluješ hip hopové koncerty a budeš se nacházet blízko Karviné, neváhej a přijď se pobavit, ale i poučit, dozvíš se, o čem je práce asistentů prevence kriminality. Vstup na akci je zdarma.

lukrecius chang

Text: Kris

Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!