Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 16 Červen 2015 12:25

rádio blaníkV červnu oslavilo Rádio Blaník šestnáct let svého působení. K narozeninám si nadělilo hudební dárek ve velkém stylu – vyprodaný koncert v přírodním divadle na Konopišti. Osobně přišli poblahopřát a zazpívat například skupiny Čechomor a No Name, umělci Marie Rottrová, Hana Zagorová nebo Václav Neckář a jeho Bacily.


Slunečné počasí, malebné prostředí, skvělé hudební výkony a tisíce nadšených fanoušků. Tak by se dala ve stručnosti přiblížit atmosféra narozeninové akce Rádia Blaník. Stejně jako v předchozích letech šlo o koncertní událost roku. „Vystoupení slovenské skupiny No Name, během kterého byl celý areál na nohou od začátku až do konce, vstoupí bezesporu do historie našich koncertů. Stejně tak byl nádherný okamžik, kdy Jakub Smolík zpíval se svým malým synem v náručí. Anebo velký a ještě nedávno nepříliš pravděpodobný koncertní návrat úžasné Marie Rottrové. To je skutečně jen malý zlomek z momentů, které byly chloubou našich letošních narozenin,“ říká Vladislav Slezák, marketingový ředitel Rádia Blaník.

kulturní servis puls

Mezi dalšími gratulanty byli i takoví hudebníci jako Petr Rezek, Miroslav Žbirka, Josef Vágner, Petra Černocká, Aleš Brichta nebo Michal Šindelář. „Být partnerem takto velké akce bylo pro Kaufland premiérou. A jsme velmi spokojeni. Účast byla obrovská a o naše grilované produkty K-Purland byl velký zájem. Skvělé bylo i vystoupení skupiny Čechomor, která mimo jiné zahrála i písničku Tady jsem doma z naší kampaně. Organizátorům bychom rádi poděkovali za perfektně zvládnutou akci, které se rádi zúčastníme i v příštím roce,“ říká Michael Šperl, tiskový mluvčí společnosti Kaufland, která byla generální partnerem akce. Rádio Blaník oslavilo na Konopišti své první narozeniny již 27. května 2000, od té doby se tato akce těší velké oblibě.



Text: Kris
Foto: Oficiální foto akce (David Malík)





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!