Kulturní servis Puls

Back Home
Čtvrtek, 28 Leden 2016 17:01

lucie vondráčkováHerečka a zpěvačka Lucie Vondráčková a Vokobere připravili pro rok 2016 exkluzivní akustické turné s názvem „Lucie Vondráčková a Vokobere – Kousek štěstí Tour 2016“.  Turné představuje patnáct akustických vystoupení v srpnu a září 2016.


Po třech letech od posledního turné s Michalem Davidem - Hit Tour 2013, přichází herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková s dalším hudebním projektem, tentokrát se jedná o akustickou tour s triem Vokobere. Název tour je odvozen od společného hitu obou interpretů „Kousek štětí aneb Osudová“, vydané na posledním CD Lucie Vondráčkové – Duety. Mimo společné písně se  mohou posluchači těšit na akusticky upravené písně Lucie a dokonale sladěné hlasy tria Vokobere, pro tuto příležitost rozšířeny o další nástroje a hudebníky.

„Po Hittour přišel čas na folkovější písničky. Kdo tě má rád, Láska na 100 let, Já to nejsem... na prvním místě muzika a příjemná letní atmosféra. Přijďte!“
Vzkázala Lucka svým fanouškům.

Turné proběhne pouze v 15ti místech po celé České republice především v letních kinech a divadlech. Lucii a Vokobere pojí několilatá spolupráce, a právě proto se rozhodla připravit pro své fanoušky tento netradiční letní hudební zážitek.

Členové tria Vokobere (Jiří Vondráček, Petr Kocman a Tomáš Berka) vytvořili toto seskupení v roce 2009 proto, že milují melodické písničky, sbory a akustickou muziku. S Petrem Kocmanem Lucie natočila již několik duetů (Já to nejsem, Ostrov proudu dní..). Jejich společné vystoupení mohli posluchači vidět například na předávání Slavíků v roce 2015, kde vystoupili s písní Hop Hej.

lucie vondráčková

Termíny koncertů:
17. srpna – Strážnice zámecký park
18. srpna – Valašské Meziříčí amfiteátr
19. srpna – Karviná letní kino
20. srpna – Boskovice letní kino
21. srpna – Hradec Králové letní kino Širák
24. srpna – Chomutov letní kino
25. srpna – Slaný letní kino
26. srpna – Turnov letní kino
27. srpna – Příbram letní kino
28. srpna – Domažlice letní kino
4. září – České Budějovice DK Metropol
5. září – Teplice Krušnohorské divadlo
6. září – Plzeň Měšťasnká beseda
8. září – Praha divadlo Hybernia
9. září – Praha divadlo Hybernia

 

Text: Martina Chlaňová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!