Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 05 Únor 2016 10:50

rihannaJedna z největších hvězd světového showbyznysu zavítá v červenci do Prahy. Rihanna se českým diváků představí již potřetí, tentokrát fanoušky čeká open air koncert, který bude hostit Eden Aréna, konkrétně 26. července. Osminásobná držitelka Grammy® v Česku vystoupí v rámci svého turné Anti World Tour 2016.


Globální superstar, několikanásobná držitelka hudebních cen a umělkyně, jejíž nahrávky jsou ověnčeny několikanásobnou platinou, Rihanna, oznámila termíny chystaného THE ANTI WORLD TOUR, které produkuje Live Nation a odstartuje v Severní Americe v pátek 26. února 2016.

rihannaRihanna se stala ikonou moderní hudby, zábavy i módy. Doposud prodala po celém světě 54 milionů alb a 210 milionů digitálních skladeb, což z ní dělá nejprodávanějšího digitálního umělce všech dob. Během 7 let vydala 7 alb, 13x dosáhla první příčky v singlových hitparádách a získala 8 cen Grammy®.

Rihanna je nejsledovanějším umělcem na Vevo, YouTube s více než 7 miliardami shlédnutí 23 certifikovaných videí Vevo. Je také jeden z největších umělců na Facebooku s více než 81 milionů přátel. Mimo jiné má na svém kontě šest druhů vůní, dvě kolekce pro Armani, čtyři kolekce River Island a v současné době je mluvčí pro MAC a Viva Glam a novou tváří kampaně „Secret Garden“ pro Dior. Rihanna je globální velvyslankyní PUMA, kde působí také jako kreativní ředitel a svým citlivým stylingem a inovací se podílí na kolekcích PUMA.

Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal. V prodeji jsou i VIP vstupenky, v případě zájmu pište na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo volejte na číslo 725 562 636.

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!