Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 13 Říjen 2017 09:00

Kulturní servis PulsZbrusu nový videoklip Doctora P. P. je na světě. Video k ústřednímu singlu s názvem Bicáky, Tricáky, Kokosáče vznikalo na začátku září ve vršovické posilovně Burble Gym, pod režisérskou taktovkou nadaného herce Jakuba Štáfka. Na trénink pod vedením drsného trenéra Petra Pečeného alias Doctora P. P. přijali pozvání známé osobnosti z českého hudebního byznysu a bylo opravdu na co se dívat. Celebrity dostaly od „Doctora“ pěkně zabrat. Takový sportovní masakr celebrit tu ještě nebyl.


Na jeden jediný den si tak Doctor P. P. vyzkoušel roli drsného sportovního trenéra, který se s hvězdnými svěřenci opravdu nemazlí. Pozvání na natáčení přijal zpěvák Ivan Mládek, herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová, zpěvák kapely Olympic Petr Janda, rocker Petr Kolář nebo slavná fotbalová legenda Antonín Panenka.

„Šel jsem kolem, slyšel jsem hlasitou hudbu a ono se tu tvořilo muzikantské umění s kamarádem Petrem. Chtěl, abych také trošku protáhl tělo při posilování, ovšem to kategoricky odmítám. Omrknout vlnící se cvičenky, na to jsem mu ale kývnul. Takže i já jsem si užil při natáčení svou chvilku slávy,“ žertoval Ivan Mládek.

„Byl jsem trenérem v posilovně, nebo spíše cvičitelem exkluzivních celebrit, které buzeruju, honím a nemazlím se s nimi, protože mi jde jako trenérovi, kterého hraju - jak jinak - jen o prachy a na ostatní věci z vysoka kašlu. Vymyslel to režisér Kuba Štáfek a myslím si, že to bude stejná zábava pro všechny, jako bylo tohle natáčení pro nás,“ potvrdil Petr Pečený.

Kulturní servis Puls

„Bicáky pro mě napsal Pepa Bolan z kapely Mandrage. Myslím, že něco tak ulítlého jste v posilovně ještě nikdy neviděli. Navíc mi natáčení připomnělo dobu, kdy jsme s Fanánkem chodili společně cvičit do posilovny a já byl zapálenými kulturisty neustále napomínán, že je ruším hlasitým smíchem. Nakonec mi bylo doporučeno, abych návštěvy posilovny ukončil, což jsem až do dne natáčení opravdu dodržel,“ potvrdil Pečený.

Poděkování patří Yvettě Blanarovičové, Ivanu Mládkovi, Petru Jandovi, Petru Koláři, Antonínu Panenkovi, celému natáčecímu štábu, sportovcům z ragbyového klubu Sparta Praha, tanečnicím z tanečního souboru B- Star Company a hlavně také zástupcům společnosti „nápoje iontového“ energy drinku Edgar Power.


 

 



Text: Nikola Poselová
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!