Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 25 Červenec 2018 10:00

Kulturní servis PulsSkvělá atmosféra pražských koncertů přesvědčila Maestra Morriconeho, aby se do Prahy ještě jednou vrátil. Jeho příznivci se tak mohou již 25. ledna 2019 těšit na další vystoupení, které se uskuteční v pražské O2 areně.


Ennio Morricone patří mezi největší osobnosti filmové hudby všech dob. Autor melodií k filmům Tenkrát na západě, Profesionál, Misie, Osm hrozných, Bio Ráj nebo Hodný, zlý a ošklivý vyprodává velké haly po celém světě. Ale české publikum a Český národní symfonický orchestr mu zvlášť přirostly k srdci.

"Jsme velmi rádi, že právě naše agentura získala možnost oslavit s Maestro Morriconem jeho narozeniny. Je to pro nás čest. A velký hudební skladatel samozřejmě bude slavit na pódiu se skvělým orchestrem, pěveckým sborem a spoustou sólistů,“ hovoří o koncertu Květa Havelková z pořádající agentury JVS Group.

Kulturní servis Puls

Ennio Morricone se řadí mezi nejúspěšnější a nejrespektovanější filmové hudební skladatele všech dob. Římský patriot má ve své sbírce nespočet ocenění, mezi které patří například cena Oskar za práci na Tarrantinově filmu Osm hrozných, nebo jako jediný hudební skladatel světa získal zlatou sošku i za celoživotní přínos kinematografii. Ennio Morricone dlouhodobě spolupracuje s Českým národním symfonickým orchestrem a na pražském koncertě vystoupí opět s tímto skvělým hudebním tělesem.

Jeho jedinečný koncert se jistě stane hitem kulturní sezóny 2019, protože nádherná atmosféra jeho koncertů se stala v Česku již pověstnou.

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!