Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 04 Březen 2013 11:00

check czech fashionPřípravy na v pořadí už třetí módní show projektu Check Czech Fashion vrcholí a už teď je jasné, že si 7. března milovníci módy a stylu přijdou na své. Od 20 hodin představí v Národní technické knihovně v Praze svou tvorbu šestice českých módních návrhářů a těšit se můžete i na hudební lahůdku v podání smyčcového kvarteta KUOPPA nebo vystoupení kapely Bek Ofis, která exkluzivně pro Check Czech Fashion Show připravila hudební doprovod.


Projekt Check Czech Fashion je v českých módních vodách poměrně nový, přesto ale rozpíná svá křídla, kam může. Trojice mladých nadšenkyň od začátku svého působení provází českou veřejnost po módních akcích, přináší inspiraci, překračuje všednost a podporuje mladé talenty.

A právě mladé české tvůrce představí i na své jedinečné fashion show ve čtvrtek 7. března od 20 hodin v Národní technické knihovně. Své výtvory předvede Denisa Dovalová, Monika Vaverová, Michaela Čapková, Vendula Niklová, Petra Ptáčková a Kristina Synek by Zajaty.

 

check czech fashion


Akci, která je především o módě, dotáhne hudebně smyčcové kvarteto KUOPPA a lahůdkou bude exkluzivní hudební doprovod k samotné přehlídce, který pro Check Czech Fashion složila kapela Bek Ofis. Tváří akce je Česká Miss World 2012 Linda Bartošová.

Předprodej vstupenek probíhá na webových stránkách Check Czech Fashion a jejich cena je 110 Kč. Na místě pak budou vstupenky k dostání za 150 Kč.



Text: Tereza Netoličková
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!