Kulturní servis Puls

Back Home
Sobota, 02 Březen 2013 14:00

beuaty and spaMezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a wellness World of Beauty & Spa započal svůj již patnáctý ročník v Letňanech. Haly PVA 1. března zaplnily stovky vystavovatelů a především návštěvníků. Nechyběly přehlídky, poradenství ani masáže. Výstavy, soutěže a především inspirace na rok 2013.


První březnový den doslova lákal k navštívení míst, která slibovala relaxaci, oživení a zkrášlování. Jedním z takových byl právě veletrh světové krásy a odpočinku v Letňanech. Blížící se jaro přilákalo návštěvníky do rozsáhlých prostor přeplněných nejrůznějšími lákadly. Nechybělo množství mezinárodních značek nejen ze světa módních návrhářů, ale také kosmetiky. Estée Lauder, Vizart, Wimpernwelle, Artdeco, Clinique, Arabesque, Oriflame a Avon. Přestože nabídka zboží obsahovala užití pro každého, mezi návštěvníky dominovala účast žen.

Na první i druhý veletržní den bylo připraveno hned několik soutěží a finálových přehlídek výtvorů učilišť, akademií a také mistrů svých oborů. Společenský program v sobě mistrně skloubil krásu, eleganci a ladnost během každé módní přehlídky. Tajemství ženských křivek, Lady Moda nebo Crazy móda špendlení mladých designérů. Nejen zajímavá témata a známé značky předvedly svou kvalitu. Jedním z nejžádanějších bodů dne byla zajisté soutěž Creative image team 2013 by Pavel Bauer. Tématem finálového kola byla Hra bare- The Color Game, kde soutěžící zaplnili přehlídkové molo se svými extravagantními a především originálními účesy, líčením a módním návrhem.

beuaty and spa


Vystavovatelé obsadili opravdu rozsáhlé pole působnosti, a tak nechybělo snad nic, co by souviselo se světem krásy a relaxace. Nabídky masáží, aromaterapeutických olejů, parfémů a mastí, výživového poradenství i přírodních liftingových omlazení. Regály a podstavce přeplněné kosmetickými přípravky, make-upy, parfémy a líčidly. Manikúře a pedikúře byl věnován také velký prostor. Řady stánků nabízely nejrůznější formy úpravy rukou a nehtů. Od nejzákladnějších a obyčejných laků, přes umělé a nalepovací nehty, akrylové prášky a gelové laky. Stovky odstínů a druhů pigmentů i třpytek.

Návštěvníci měli možnost vyzkoušet a porovnat nejen přípravky, ale také služby a technologie. Zeštíhlovací přístroje, samoopalovací nástřiky, vyšetřování zraku nebo výživový konzultant a poradce. Vyškolení maséři nabídli různé metody a techniky uvolnění a relaxace. Mezi obvyklými masážemi zad, šíje a rukou si zájemci mohli vyzkoušet také méně známé a časté metody bojů s bolavými a ztuhlými částmi těla. Amma masáž na speciální židli, aromaterapeutická holistická, havajská, Ki masáž a v dnešní době velice oblíbené lávové kameny Hot Stones.

Jarní World of Beauty & Spa inspiroval návštěvníky,  předvedl trendy na rok 2013 a seznámil je s novinkami na trhu. Další veletrh se uskuteční 6. a 7. září 2013 opět v areálu PVA EXPO Praha Letňany.

 



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Kristýna Kubišová





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!