Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 28 Leden 2019 10:00

Kulturní servis PulsZajímáte se o trendy zaměřené na účesy a úpravu nehtů, lákají vás kosmetické novinky? Vydejte se na atraktivní veletrh, který představí umělce z oblasti krásy a zdraví. Poprvé budou sloučeny dvě přední mezinárodní akce v jednom - World Of Beauty & Spa a  Interbeauty Prague. Uskuteční se třetí březnový víkend v Praze.

 

Mezinárodní veletrh Interbeauty Prague se nově koná v PVA EXPO Praha v Letňanech spolu s veletrhem World Of Beauty & Spa, který je zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku a modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Stěžejními vystavovatelskými kategoriemi veletrhu Interbeauty Prague jsou nehtová modeláž, manikúra a pedikúra, kosmetika, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo. Veletrh se koná dvakrát ročně a to na jaře a na podzim.

 

Kulturní servis Puls

Jarní mezinárodní veletrh se uskuteční ve dnech 15. – 16. 3. 2019 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Jednotlivé obory budou podpořeny i soutěžemi profesionálů. Na jarním veletrhu se můžete již těšit na mezinárodní soutěž v malování na tělo BodyArt Czech, semifinále a finále profesionální make-upové soutěže Mistrovství ČR v make-upu, soutěž nehtového designu Czech NAIL CUP a Česko-Slovenskou soutěž holičů/barberů BarberBattle.



Text: Otiz
Foto: World Of Beauty and Spa






SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

Splněné dětské přáníZajímáte se o trendy zaměřené na účesy a úpravu nehtů, lákají vás kosmetické novinky? Vydejte se na atraktivní veletrh, který představí umělce z oblasti krásy a zdraví. Poprvé budou sloučeny dvě přední mezinárodní akce v jednom - World Of Beauty & Spa a Interbeauty Prague. Uskuteční se třetí březnový víkend v Praze.


Mezinárodní veletrh Interbeauty Prague se nově koná v PVA EXPO Praha v Letňanech spolu s veletrhem World Of Beauty & Spa, který je zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku a modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Stěžejními vystavovatelskými kategoriemi veletrhu Interbeauty Prague jsou nehtová modeláž, manikúra a pedikúra, kosmetika, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo.

Splněné dětské přání

Veletrh se koná dvakrát ročně a to na jaře a na podzim. Jarní mezinárodní veletrh se uskuteční ve dnech 15. – 16. 3. 2019 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Jednotlivé obory budou podpořeny i soutěžemi profesionálů. Na jarním veletrhu se můžete již těšit na mezinárodní soutěž v malování na tělo BodyArt Czech, semifinále a finále profesionální make-upové soutěže Mistrovství ČR v make-upu, soutěž nehtového designu Czech NAIL CUP a Česko-Slovenskou soutěž holičů/barberů BarberBattle.

Na mezinárodním veletrhu najdete tradičně i stánek organizace Splněné dětské přání, kde si můžete prohlédnout a pořídit některý z ručně šitých výrobků z naší dílničky. Povyprávíme vám, co je u nás nového a jaké zážitky máme díky pomoci handicapovaným dětem. Více informací na www.worldofbeauty.cz

 

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!