Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 13 Leden 2012 09:00

soutěžPražské Studio Ypsilon je dobře známé svou komornější a přátelskou atmosférou stejně jako zajímavými inscenacemi a excelentními hereckými výkony. Kulturní servis Puls, mediální partner tohoto pražského divadla, vám nyní přináší bleskovou soutěž o vstupenky na představení FAUST A MARKÉTKA, hořkou komedii VRATKÁ PRKNA režiséra Arnošta Goldflama a také na inscenaci EVŽEN ONĚGIN v podání divadelního spolku ANFAS.


V představení FAUST A MARTKÉTKA režiséra Jana Schmida se v hlavních rolích představí například Martin Dejdar, Roman Janál, Markéta Plánková, Martin Bohadlo, Arnošt Goldflam nebo třeba Jaroslava Kretschmerová. Ypsilonková inscenace je plná humoru a hravosti. Inscenace trvá asi 135 minut, během nichž se rozhodně nebudete nudit. Vstupenky jsou na představení, které se odehraje ve středu 18. ledna od 19:30.

Studio YpsilonRepertoár Ypsilonky obohatil také režisér Arnošt Goldflam s dílem VRATKÁ PRKNA. Komedie pojednává o životě divadelních herců, který je však nastíněn skrze běžné starosti. Díky tomu se do jejich kůže snadno vcítí i diváci. Vždyť i komedianti jsou jenom lidé. A sebeironie je možná jedinou možností, jak se s tím naším světem vypořádat. V této inscenaci hraje Jiří Lábus, Jaroslava Kretschmerová, Petr Vršek, Lenka Šebek Loubalová, Roman Mrázik, Barbora Skočdopolová a Jakub Slach. Vstupenky jsou na představení, které se odehraje v pátek 20. ledna od půl osmé večer.

EVŽEN ONĚGIN – nadčasový příběh se silným nábojem. A v podání divadelního spolku ANFAS to platí dvojnásob. Milostné drama z pera věhlasného ruského spisovatele Alexandra S. Puškina uchvátilo už nejednoho diváka. V roli Oněgina předvádí strhující herecký výkon Petr Mikeska. Další postavy ztvární Ivo Theimer, Svatava Milková a Anna Suchánková. Vstupenky jsou na představení, které se odehraje v úterý 24. ledna rovněž od 19:30.

Pokud se chcete vydat na některé z těchto představení, zapojte se do naší soutěže. Ze správných odpovědí pak vybereme výherce, kteří si zpestří večer kulturním zážitkem. Kterou z těchto inscenací uvidíte, rozhodne náhodný výběr.

Soutěžní otázka zní:

Jaký je správný odkaz na oficiální webové stránky Studia Ypsilon?

A)    www.ypsilon.cz
B)    www.studio-ypsilon.cz
C)    www.ypsilonka.cz
D)    www.studioypsilonka.cz

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

-  do předmětu zprávy napište „STUDIO YPSILON“,
-  do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) www.ypsilon.cz),
-  připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v pondělí 16. ledna v 18 hodin. Výherci budou informováni telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv


 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!