Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 16 Leden 2012 10:30

Kulturní servis Puls připravuje rozmanité soutěže. V období posledního měsíce jste u nás mohli vyhrát DVD s filmem, vstupenky na pražské koncerty Anety Langerové v rámci tour PÁR MÍST nebo lístky na České barokní Vánoce sboru Victoria. Ve Velké vánoční soutěži MILÝ JEŽÍŠKU,… ANEB NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ PŘÁNÍ si pak jistě přišel na své každý. Hráli jsme o ceny v hodnotě 63 tisíc korun. Prozradíme vám jména všech našich výherců.


DVD s filmem Kateřina Veliká
Poslední listopadový den skončila soutěž o DVD vydané společností Intersonic s historickým filmem o vládkyni Kateřině II. Ta se sice narodila jako německá princezna, později se však stala ruskou carevnou a své zemi vládla až do smrti. Soutěžní otázka zněla: „Který z herců ve filmu KATEŘINA VELIKÁ neúčinkuje?“. Správná odpověď zněla D) Julia Roberts. DVD poputuje k výhercům: Josef Jaroš a Anna Saláková.

Vstupenky na České barokní Vánoce
Další akce, do které jste se mohli před vánočními svátky zapojit, byla soutěž o vstupenky na koncert pěveckého sboru Victoria vedeného sbormistryní Viktorií Dědečkovou. Své vystoupení pojmenovali České barokní Vánoce, pro tuto příležitost zvolili jako místo konání pražský kostel svatého Ignáce nacházející se na Karlově náměstí. Soutěžní otázka zněla: „Kde se uskuteční koncert ČESKÉ BAROKNÍ VÁNOCE?“. Správná varianta byla C) V kostele svatého Ignáce. Na vystoupení sboru Victoria v úterý 13. prosince vyrazili tito výherci: Květa Stiborová, Kristián Tomek a Ludmila Vilímová. Jak koncert České barokní Vánoce probíhal, se dočtete v naší reportáži Kouzlo Českých barokních Vánoc narušil jen dětský pláč a chlad.

Vstupenky na pražský koncert Anety Langerové
Příjemně naladit na sváteční atmosféru jste se mohli také s Anetou Langerovou. Jako mediální partner jejího posledního turné nazvaného PÁR MÍST jsme našim čtenářům nabídli možnost zúčastnit se naší soutěže o lístky na její vystoupení, která se uskutečnila 22. a 23. prosince v kině BIO OKO. Výherci, kteří zvolili správnou možnost na otázku: „Kdo bude Anetu Langerovou doprovázet na turné PÁR MÍST?“ s odpovědí D) Republic of Two, se stala Martina Vaňková, Barbora Petrtýlová a Lenka Březinová. Reportáž s fotkami nese titulek Aneta zahrála v Bio Oku.

Uspořádali jsme také Velkou vánoční soutěž pojmenovanou MILÝ JEŽÍŠKU,… ANEB NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ PŘÁNÍ. Všechna soutěžní díla můžete najít na našich oficiálních facebookových stránkách v záložce Fotky. Hráli jsme o obraz v hodnotě 3 tisíce korun dle vlastního výběru od společnosti Arte Mondiale, lístky a předměty k muzikálům, které má pod patronací Cleopatra Musical, o vánoční formičky od Tescomy, upomínkové předměty k muzikálu Děti Ráje, vstupenky na představení pořádaná ve Studiu Ypsilon. Získat jste mohli také CD Sto zvířat „Sto dvacet“ nebo fanouškovské věci skupiny Wohnout. Na své si přišli i knihomolové v publikacích od nakladatelství Metafora. Vyhlášení výherců najdete v článku Vyhlášení výsledků Velké vánoční soutěže MILÝ JEŽÍŠKU,… ANEB NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ PŘÁNÍ.

AKTUÁLNĚ – Blesková soutěž o vstupenky do Ypsilonky
Pokud byste se rádi podívali do pražského Studia Ypsilon, které je známé pro svou jedinečnou atmosféru a vtipná představení, zapojte se do naší soutěže, v níž můžete získat vstupenky na představení FAUST A MARKÉTKA, hořkou komedii VRATKÁ PRKNA nebo inscenaci EVŽEN ONĚGIN v podání divadelního spolku ANFAS. Soutěžní otázku a více informací o jednotlivých představeních najdete v článku Blesková soutěž o vstupenky do Ypsilonky.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv


 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!