Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 16 Duben 2012 20:00

Kulturní servis PulsPatříte mezi věrné fanoušky švédské skupiny ABBA? Od založení této slavné formace uplyne letos 40 let, a i když v současné době patří už jen k hudebním legendám, jejich písně se poslouchají stále. V odkazu na tento fenomén pokračuje český revival ABBA STARS, který 25. dubna vyráží na turné po České republice. Můžete se těšit na původní kostýmy a scénu, velké hity i skvělou atmosféru. Buďte u toho! Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte vstupenky na premiéru.


Koncertní šňůra nazvaná ABBA SHOW 2012 – Od Waterloo až po Thank You For the Music bude zahájena 25. dubna v pražském Divadle Broadway. Během večera zazní okolo 40 skladeb zahrnujících méně známé písně i osvědčené hity. Image české kapely podtrhnou věrné kopie šatů, v nichž švédská čtyřka vystupovala, ale i jejich tradiční koncertní scéna a kulisy. Pokud se chcete dozvědět o dalších Kulturní servis Pulspodrobnostech, na které se můžete těšit, přečtěte si článek CHCETE ZAŽÍT SKVĚLOU SHOW? ABBA STARS VYRÁŽÍ NA TURNÉ.

Kulturní servis Puls vám jako hlavní mediální partner ABBA STARS přináší soutěž, ve které můžete vyhrát vstupenky na první představení, které se v rámci plánovaného turné uskuteční. Výherci obdrží také jedno z CD vydaných revivalovou skupinou. Vyberte správnou odpověď, pošlete ji na soutěžní e-mail dle zadaných instrukcí a doufejte, že vysolovanými výherci budete vy.


Soutěžní otázka zní:

Jak dlouhá doba uplynula od rozpadu skupiny ABBA?

A) 5 let
B) 10 let
C) 20 let
D) 30 let
E) 40 let


Nápovědu naleznete ve zmíněném článku CHCETE ZAŽÍT SKVĚLOU SHOW? ABBA STARS VYRÁŽÍ NA TURNÉ, nebo na oficiálních stránkách skupiny ABBA STARS. Svou odpověď zašlete na emailovou adresu SOUTEZ@KULTURNISERVISPULS:

- do předmětu zprávy napište „ABBA“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) 5 let),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v neděli 22. dubna 2012 v 19 hodin. Výherci budou kontaktování telefonicky v pondělí 23. dubna 2012.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: ABBA STARS





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!