Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 08 Květen 2012 14:50

Vezmi partu na festivalChtěl bys jet s kamarády na nejlepší festivaly tohoto léta, jenže lístky stojí hodně a vy máte hluboko do kapsy? Líbilo by se ti vyrazit na Votvírák, Sázavafest, Open Air Festival, Let it Roll, nebo Rock for Churchill zadarmo? Chytni příležitost za pačesy a zapoj se do speciální letní soutěže, kterou pořádá Kulturní servis Puls. Můžeš vyhrát vstupenky pro celou partu a užít si hudební akce naplno.


Ve spolupráci s festivaly, kterých se letos zúčastníme a mediálně je podpoříme jako jejich partner, jsme připravili speciální letní soutěž nazvanou „Vezmi partu na festival“. V jednotlivých kolech pojmenovaných vždy po dané akci, budete moc vyhrát vstupenky a další překvapení související s festivalem. Soutěžní kola budou postupně odstartována na našich internetových stránkách a následně také přes oficiální facebookovou stránku. Můžete vyhrát vstupenky:

 

  • VIP na Votvírák
  • VIP Let it Roll
  • Sázavafest
  • Open Air Festival
  • Rock for Churchill



O dalších případných kolech jednáme s našimi partnery, sledujte nás pozorně a nic vám neuteče.

Jak se můžete do soutěže zapojit? Je to jednoduché! Vyfoť svou 2 – 5 člennou partu s logem Kulturního servisu Puls a s logem vybraného festivalu, pošli nám ji dle uvedených pokynů do redakce a čekej na další instrukce. Foto bude po schválení zveřejněno na našich oficiálních facebookových stránkách, kde pro něj budete sbírat hlasy pomocí tlačítka „To se mi líbí“. O výherci nebude rozhodovat naše redakce, ale vy sami a vaše touha po vítězství.



Vezmi partu na festival



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:




 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!