Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 11 Květen 2012 14:30

Vezmi partu na VotvírákJste parta prima kamarádů, která má ráda hudbu různých žánrů, rozjetou zábavu a letní festivaly? Zahajte letošní sezonu ve velkém stylu – zapojte se do naší speciální soutěže Vezmi partu na Votvírák a vyhrajte VIP vstupenky pro celý tým a k tomu jako pozornost upomínkové předměty festivalu. Přihlašovat se můžete do 8. června. I tentokrát ale platí, kdo se dřív zapojí, ten má větší šanci vyhrát.


Multižánrový Votvírák se i letos uskuteční na svém tradičním místě v Milovicích. Kteří interpreti si ho nenechají ujít? Fanoušky přijedou potěšit Chinaski, Petr Janda a Olympic, Václav Neckář s Bacily, skupiny jako Arakain, Iné Kafe, Mig 21, Visací zámek, Mňága a Žďorp, Rybičky 48, Sto Zvířat, Tleskač nebo UDG. Skvělou atmosféru podpoří i Desmod, Alkehol, Blue Effect, Charlie Straight, Imodium, Jaksi Taksi, Lety Mimo, Legendy a Mandrage. Jak je vidět, i letos bude z čeho vybírat, a to jsme zdaleka nezmínili všechny. Neměli bychom opomenout ani hip hopovou scénu, kterou zastoupí například Majk Spirit, VEC, Lipo, LA4, Moja Reč nebo Prago Union.

VIP vstupenky na Votvírák, které můžete vyhrát pro celou svoji partu, zahrnují samostatné odbavení a separátní vstup do areálu v prostoru akreditací, kde jsou minimální fronty. Parkování na VIP parkovišti, možnost ubytování ve VIP stanovém městečku, volný vstup do VIP zóny s barem a vlastním sociálním zázemím.

Vezmi partu na VotvírákAbyste se do soutěže přihlásili, musíte splnit následující pokyny:

1) VYFOŤ svou partu v počtu minimálně 2 a maximálně 5 členů s logem festivalu Votvírák a s logem Kulturního servisu Puls. Důležité je, aby na snímku byli ti lidé, kteří se soutěže účastní a chtějí vyhrát.

2) Fotku nám POŠLETE do 8. června 2012 na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Jako předmět uveďte slovo „Votvírák“. Nezapomeňte také vepsat všechny povinné informace, kterými jsou: jméno, příjmení, datum narození, kontaktní adresa, e-mail, telefon, jména a příjmení osob na soutěžní fotografii.

3) Do 10. 06. 2012 ZÍSKEJTE pro svou soutěžní fotku co nejvíce hlasů pomocí „To se mi líbí“ od fanoušků naší FB stránky, přesněji na www.facebook.com/KulturniServisPuls, a výhra může být vaše!

Zvítězí soutěžní fotografie, která získá do půlnoci 10. června 2011 nejvíce hlasů „To se mi líbí“. Na partu čekají zmíněné VIP vstupenky na Votvírák a upomínkové předměty k festivalu. Vítěze vyhlásíme 11. června 2012 na našich stránkách www.kulturniservispuls.cz a následně ho budeme kontaktovat na uvedeném telefonním čísle.


Pro úplnost uvádíme příklad, jak by měla registrace na soutěžní e-mail vypadat:

Předmět: Votvírák
Příloha: soutěžní-foto.jpg

Jméno: Marie
Příjmení: Ploužilová
Datum narození
: 18. 07. 1988
Kontaktní adresa: Za poštou 158/65, Praha 4 – Nusle, 140 00
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Telefon: +420 602 123 456

Osoby na fotografii:
1. Marie Ploužilová
2. Josef Vomáčka
3. Josefína Vomáčková
4. Prokop Buben
5. Jana Milá


Před registrací si nezapomeňte projít úplná pravidla soutěže, která najdete ZDE.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!