Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 22 Květen 2012 14:00

Vezmi partu na Open Air FestivalJste parta prima kamarádů, která má ráda hudbu různých žánrů, rozjetou zábavu a letní festivaly? Zapojte se do naší speciální soutěže Vezmi partu na Open Air Festival a vyhrajte vstupenky na akci pro celý tým. Přihlašovat se můžete do 30. července. I tentokrát ale platí, kdo se dřív zapojí, ten má větší šanci vyhrát.


Vezmi partu na Open Air FestivalCo můžete letos na Open Air Festivalu vidět a zažít? Třídenní program zahrnuje hudební vystoupení zahraničních i domácích interpretů, divadelní představení, různé sportovní a adrenalinové aktivity nebo workshopy. Letošními hvězdami budou například Fatboy Slim, Amy Macdonald, Mando Diao, Gorillaz Sound System, Bloody Beetroots, Booka Shade Rizzle Kicks, Nightwork, Monkey Business, Support Lesbiens, Wohnout, Tomáš Klus a spousta dalších umělců. Open Air Festival se uskuteční ve dnech 9.–11. srpna na letišti Panenský Týnec.


Abyste byli do soutěže zařazeni, musíte splnit následující pokyny:

1) VYFOŤ svou partu v počtu minimálně 2 a maximálně 5 členů s logem Open Air Festivalu a s logem média Kulturního servisu Puls. Důležité je, aby na snímku byli ti lidé, kteří se soutěže účastní a chtějí vyhrát.

2) Fotku nám POŠLETE do 30. července 2012 na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Jako předmět uveďte slovo „Open Air Festival“. Nezapomeňte také vepsat všechny povinné informace, kterými jsou: jméno, příjmení, datum narození, kontaktní adresa, e-mail, telefon, jména a příjmení osob na soutěžní fotografii.

3) Do 1. srpna 2012 ZÍSKEJTE pro svou soutěžní fotku co nejvíce hlasů pomocí „To se mi líbí“ od fanoušků naší FB stránky, přesněji na www.facebook.com/KulturniServisPuls, a výhra může být vaše!

Zvítězí soutěžní fotografie, která získá do půlnoci 1. srpna 2011 nejvíce hlasů „To se mi líbí“. Na partu čekají zmíněné vstupenky na Open Air Festival. Vítěze vyhlásíme na našich stránkách www.kulturniservispuls.cz a následně ho budeme kontaktovat na uvedeném telefonním čísle.


Pro úplnost uvádíme příklad, jak by měla registrace na soutěžní e-mail vypadat:

Předmět: Open Air Festival
Příloha: soutěžní-foto.jpg

Jméno: Aneta
Příjmení: Vokurková
Datum narození: 18. 07. 1988
Kontaktní adresa: Za poštou 158/65, Praha 4 – Nusle, 140 00
E-mail: aneta.vokurkova @mujmail.cz
Telefon: +420 602 123 456

Osoby na fotografii:

1. Marie Ploužilová
2. Aneta Vokurková
3. Josefína Vomáčková
4. Prokop Buben
5. Jana Milá

Před registrací si nezapomeňte projít úplná pravidla soutěže, která najdete ZDE.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!