Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 15 Srpen 2012 09:00

soutěžeSlyšeli jste už kdejakou chválu o Divadle Husa na provázku, ale do Brna je to pro vás daleko? A co do Řevnic? Kulturní servis Puls podpoří i letos divadelní festival, jehož inscenace se hrají přímo pod širým nebem v lesním amfiteátru. Připravili jsme pro vás dvě soutěže, ve kterých můžete vyhrát vstupenky pro sebe i svůj doprovod.


Výherci prvního soutěžního kola, které startuje dnes, získají vstupenky na představení, které Lesní Slavnosti Divadla nabídnou 25. a 26. srpna.

Lesní slavnosti divadlaLásky jedné plavovlásky – plavovlásky jedné lásky, tak se jmenuje první inscenace, v níž se rolí ujmou Anežka Kubátová, Robert Mikluš, Ondřej Kokorský, Jan Kolařík, Tomáš Sýkora, Milan Holenda, Vladimír Hauser, Ondřej Jiráček a další herci. Příběh zasazený do šedesátých let doprovodí kapela DiaBEATLES. Scénický přepis filmového scénáře v úpravě Vladimíra Morávka je založen na zkoumání fenoménu 60. let, v němž se ona láska jedné plavovlásky odehrává. Po představení následuje hodinové vystoupení skupiny SEX BEATLES, která divákům zahraje k tanci i poslechu.

Druhé představení, na které můžete vyhrát lístky, nese název Romeo, Julie a já. Postavy příběhu ztvární Jiří Jelínek, Martin Donutil, Tomáš Sýkora, Tomáš David, Ondřej Jiráček a Ondřej Kokorský. Příběh o lásce a utrpení režiséra a scénáristy v jedné podobě Jiřího Jelínka nebude zdaleka tak tragický, jak by mohl název napovídat. Přesvědčit se můžete sami.

Soutěžní otázka zní:

Kde se Lesní Slavnosti Divadla letos uskuteční?

A) V Praze
B) V Brně
C) V Řevnicích
D) V Plzni
E) V Řitce

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

- do předmětu zprávy napište „Husa na Provázku“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „V Praze“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v úterý 21. srpna v 17 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo emailem.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!