Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 14 Květen 2013 18:15

vezmi partu na votvírák 2013Zapoj se do soutěže Vezmi partu na Votvírák a získáš nejen VIP vstupenky na akci, ale také upomínkové předměty k festivalu. Účast je jednoduchá, šanci na vítězství má každý a výsledek závisí pouze na tom, kdo bude mít největší chuť vyhrát.


Festival Votvírák se letos uskuteční o víkendu 14. – 16. června 2013 v Milovicích, nabízí opět pestrý hudební i doprovodný program. Největšími taháky bude bezesporu vystoupení oblíbené skupiny Kryštof, Slavíkem oceněného Tomáše Kluse, pohodové party Prago Union nebo rockových pardálů Škwor, kteří se na loňském festivalu stali Nejoblíbenějším interpretem Votvíráku 2012. Anketa, jejímž organizátorem je Kulturní servis Puls, se na akci uskuteční i tento rok a můžeme prozradit, že jsou pro hlasující připraveny velmi zajímavé ceny. Více informací se dozvíte již brzy na portálu www.kulturniservipuls.cz.

Pokud se chceš Votvíráku 2013 zúčastnit a královsky si to užít, zapoj se do soutěže „Vezmi partu na Votvírák“. Účast je jednoduchá: vyfoť svou 2 – 5 člennou partu s logem Votvíráku a s logem Kulturního servisu Puls a pošli nám svůj výtvor se všemi náležitostmi. Foto bude po schválení zveřejněno na stránkách Kulturního servisu Puls, kde bude probíhat hlasování. Výhercem se stane ta parta, která získá nejvíce hlasů.

VIP vstupenka zahrnuje speciální odbavení, samostatný vstup do areálu, zvláštní akreditaci, VIP parkování, stanové městečko, bar, stan s občerstvením a oddělené hygienické prostory.

vezmi partu na votvírák 2013


Soutěžní pokyny jsou uvedeny níže:

1) VYFOŤ svou partu v počtu minimálně 2 a maximálně 5 členů s logem festivalu Votvírák a s logem Kulturního servisu Puls. Důležité je, aby na snímku byli ti lidé, kteří se soutěže účastní a chtějí vyhrát.

2) Fotku nám POŠLI do 8. června 2013 na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Jako předmět uveďte slovo „Votvírák“. Nezapomeňte také vepsat všechny povinné informace, kterými jsou: jméno, příjmení, datum narození, kontaktní adresa, e-mail, telefon, jména a příjmení osob na soutěžní fotografii.

3) Do 10. 06. 2013 ZÍSKEJTE pro svou soutěžní fotku co nejvíce hlasů na portálu www.kulturniservispuls.cz, kde bude zveřejněna, a výhra může být vaše!

Zvítězí soutěžní fotografie, která získá do půlnoci 10. června 2013 nejvíce hlasů. Na partu čekají zmíněné VIP vstupenky na Votvírák a upomínkové předměty k festivalu. Vítěze vyhlásíme 11. června 2013 na našich stránkách www.kulturniservispuls.cz a následně ho budeme kontaktovat na uvedeném telefonním čísle.


Pro úplnost uvádíme příklad, jak by měla registrace na soutěžní e-mail vypadat:

Předmět: Votvírák
Příloha: soutěžní-foto.jpg

Jméno: Marie
Příjmení: Ploužilová
Datum narození: 18. 07. 1988
Kontaktní adresa: Za poštou 158/65, Praha 4 – Nusle, 140 00
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Telefon: +420 602 123 456

Osoby na fotografii:
1. Marie Ploužilová
2. Josef Vomáčka
3. Josefína Vomáčková
4. Prokop Buben
5. Jana Milá

 

Ukázkové foto: Soutěžní dílo Vezmi partu na Votvírák 2012

 

vezmi partu na votvírák



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!