Kulturní servis Puls

Back Home
Sobota, 11 Květen 2013 15:56

soutěžChceš se podívat na akci, která je pouze pro zvané? Ochutnat báječnou irskou whisky Bushmills, strávit příjemný večer v prostředí jednoho z nejnavštěvovanějších pražských klubů, dobře se pobavit a vidět koncert Ondřeje Brzobohatého a Ondřeje Brouska? Kulturní servis Puls pořádá speciální soutěž o vstupenky na festival Bushmills. Vydej se s námi na jedinečnou párty.


V roce 2012 se v Irsku uskutečnil první ročník festivalu Bushmills zaštítěný značkovou whisky, která se v těchto končinách vyrábí. Akce sklidila velký ohlas a světě div se, tento rok se uskuteční festival pod hlavičkou Bushmills také v České republice, a to již zanedlouho – 20. května v Lucerna Music Baru. Stejně jako v zahraničí bude koncert unikátní záležitostí pořádanou pouze pro vybrané, vstupenky v předprodejních sítích nenajdeš.

Festival získá tento rok své zastoupení také v České republice. V pražském Lucerna Music Baru se 20. května 2013 uskuteční Bushmills Live Prague, samozřejmě pod taktovkou irské whiskey Bushmills. Na akci vystoupí muzikanti a dlouholetí kamarádi Ondřej Brzobohatý a Ondřej Brousek se svými hosty G-Point Hunters. Bude to vůbec poprvé, kdy vystoupí společně na jednom pódiu a odehrají speciální koncert se spoustou překvapení.

bushmills


Soutěžní otázka zní:

V jaké zemi se poprvé uskutečnila hudební akce Bushmills?

A) Ve Francii
B) Ve Velké Británii
C) V Irsku
D) V Americe
E) České republice

Svou odpověď zašli na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

  • do předmětu zprávy napiš „Bushmills“,
  • do zprávy zadej správnou odpověď (například A) „Ve Francii“),
  • připiš své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí v sobotu 18. května 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!