Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 11 Červen 2013 14:00

vezmi partu na votvírákO víkendu 14. – 16. června se v Milovicích uskuteční 7. ročník multižánrového festivalu Votvírák. Kulturní servis Puls pořádal i letos speciální soutěž, do které se mohli zapojit dvou až pětičlenné skupiny s cílem vyhrát pro svou partu VIP vstupenky akci. Ty jim nabídnou královský komfort – rychlé odbavení, speciální parkoviště, stanové město, bary a sociální zázemí. Výsledky jsou uzavřeny a my máme výherce. Která parta získala prvenství?


Až do 8. června se mohli hlásit zájemci o účast v soutěži Vezmi partu na Votvírák 2013. Aby se mohli zapojit do boje o VIP vstupenky, museli splnit jediný úkol – zaslat foto, na kterém budou všichni členové s logem festivalu a logem pořadatele soutěže, média Kulturní servis Puls. Někteří soutěžící se nechali zvěčnit v přirozené póze, jiní nás příjemně překvapili svou originalitou. Na plné čáře zabodovala parta Jitky z Třebíče a jejích kamarádů, kteří svůj výtvor pojali vskutku originálně – oblékli se v párty stylu a zpestřili své dílo otvírákem v životní velikosti. Na vítěznou pozici však bohužel nedosáhli. Za snahu a nejatraktivnější výtvor soutěže je však redakce odmění malou speciální bonusovou cenou.

 

vezmi partu na votvírák


Komu se tedy podařilo vybojovat zlatou medaili? Výhercem je parta Petry z Jihlavy, která se svými kamarádkami rovněž vytvořila unikátní a obdivuhodné dílo. Dámy se nechaly zvěčnit zavěšené na tyčích v posilovně držící u toho logo festivalu a média, jako by nebyl žádný problém udržet se v této výši a poloze. Klobouk dolů! Vítězná parta utrhla prvenství, když na své konto získala úžasných 3 835 hlasů.  Gratulujeme a přejeme vám příjemné kulturní zážitky na festivalu Votvírák 2013.

 

vezmi partu na votvírák



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!