Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 02 Říjen 2013 09:12

kulturní servis pulsSplněné dětské přání připravuje další kolo tentokrát nazvané Staň se na jeden den cvičitelem lachtanů. Z přihlášených handicapovaných dětí bude vybráno jedno, kterému se splní jeho přání – seznámí se s cvičitelkou Perry, lachtanem Teddym a patronem tohoto kola Martinem Dejdarem.  Společně všichni vystoupí v rámci show Cirkus Cirkus Classic 2013. Chcete u toho být také? Zapojte se do soutěže a vyhrajte vstupenky na představení.


Nezisková organizace Splněné dětské přání bude v pořadí již třetí kolo realizovat v pátek 11. října 2013 v Praze. Dítě, které organizátorky vyberou, se může těšit na bohatý celodenní program, během něhož se seznámí s cvičitelkou Perry Pedersen a jejím věrným kamarádem lachtanem Teddym a samozřejmě také se svým patronem. Této role se tentokrát ujal herec a moderátor Martin Dejdar. V průběhu hravého odpoledne se účastník dozví o Teddym a lachtanech obecně spoustu zajímavých informací, podívá se do zákulisí a začne se připravovat na své první velké vystoupení. Všichni zmínění vystoupí v rámci zábavné show pro celou rodinu Cirkus Cirkus Classic 2013.

Přehlídka toho nejzajímavějšího z cirkusového umění se letos pořádá již počtvrté. Nabitý program nabídne řadu dech beroucích vystoupení jako například vzdušnou akrobacii na kroužcích v podání ekvádorské holčičky, vysokou školu na koni od německých artistů i velmi oblíbená čísla Globus smrti s brazilskými motorkáři a Kolo smrti s neohroženými Ekvádorci. Jednou z účinkujících je i usměvavá kráska Perry Pedersen pocházející z Dánska, která se věnuje drezúře lachtanů a tučňáků. Tu nabídka na spolupráci s neziskovou organizací Splněné dětské přání velmi zaujala a prozradila, že se již těší na tento originální zážitek.

 

kulturní servis puls


Vyhrajte vstupenky na show Cirkus Cirkus Classic 2013, která se uskuteční v pátek 11. října 2013 od 18 hodin a během níž vystoupí kromě zahraničních umělců také Martin Dejdar a handicapované dítě, kterému se tak splní jeho sen. Stačí správně odpovědět na uvedenou soutěžní otázku:

Kdo bude patronem kola Staň se na jeden den cvičitelem lachtanů, které pořádá Splněné dětské přání?
A) Bohuš Matuš
B) Michal David
C) Markéta Konvičková
D) Martin Dejdar
E) Lucie Bílá

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

  • do předmětu zprávy napište „Přání“,
  • do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Bohuš Matuš“),
  • připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí v pondělí 7. října 2013 v 18 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!