Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 30 Květen 2014 11:25

specilaVíkend 31. 5. a 1. 6. bude patřit především dětem. V Berouně, Třeboni, Milovicích, Ostravě a mnoha dalších městech připravili organizátoři mnoho zajímavých akcí. Některé jsou spjaté s pohádkami, v jiných si procvičíte své dovednosti, u dalších si zase trochu zarelaxujete. Kulturní servis Puls vám přináší inspiraci, kam můžete vyrazit za zábavou.

 


DEN DĚTÍ S HARIBO 2014

Společnost HARIBO připravila zábavný den pro malé i velké návštěvníky ve westernovém městečku. Program bude oslazen bonbonky a samozřejmě spoustou zábavy. Zahájení bude v 10 hodin dopoledne. Těšit se můžete na jízdu na koni, lukostřelbu, zrcadlový labyrint, vyhlídkové jízdy Safari vláčkem, indiánskou vesnici, koupání, rýžování zlata a mnoho dalších aktivit. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Datum konání: 1. června 2014
Lokalita: Šiklův Mlýn
Více informací na: www.western.cz/kalendar-akci/den-deti-s-haribo-2014/


DEN DĚTÍ 2014 ANEB LOUKA PLNÁ DĚTÍ
Program začne vždy úderem 10. hodiny dopoledne a potrvá až do 18:00. Pro děti bude připraveno malování na obličej, klaunské fotografování, tvořivá dílna, jízdy na koni a mnoho soutěží. Zpestřením bude v sobotu vystoupení taneční skupiny Lentilky a v neděli loutkové představení Šípková Růženka, oboje začne v 16 hodin.

Datum konání: 31. 5. – 1. 6. 2014
Lokalita: Třeboň – Louka u Zlaté stoky
Více informací na: http://www.trebonsko.cz/den-deti-2014


MEZINÁRODNÍ DĚTSKÝ FOLKLÓRNÍ FESTIVAL ŠTĚPY VESELÍ NAD MORAVOU
V rámci programu se v letošním roce kromě hlavního vystoupení všech souborů můžete těšit opět na roztančenou ulici, lidové tržiště, průvod městem a řadu dalších zajímavostí. Přijďte nahlédnout na svět lidových tradic dětskýma očima.
Datum konání: 30. 5. – 1. 6. 2014
Lokalita: Štěpy – Veselí nad Moravou
Více informaccí na: http://www.kalendarakci.atlasceska.cz/mezinarodni-detsky-folklorni-festival-stepy-veseli-nad-moravou-14503/


DEN DĚTÍ V BEROUNĚ
I v Berouně se děti mohou těšit na zábavný program pro nejmenší, který začne v sobotu v 15 hodin. Letošním tématem bude Afrika. Organizátoři připravili mnoho soutěží, ale také bubnování se Zdeňkem Rollerem a živé vystoupení skupiny Pískomil se vrací. Interaktivním pořadem bude provázet postavička Pískomila.

Ranč Málkov připravil na neděli také hravý den pro rodiny s dětmi. V malebném prostředí na ně budou čekat hrátky s kovboji a indiány, rýžování zlata, jízdy na koni a samozřejmě soutěže.

Datum konání: 30. 5. 2014 a 1. 6. 2014
Lokalita: Beroun
Více informací na: http://www.kalendarakci.atlasceska.cz/den-deti-v-beroune-56459/


VÍKEND PLNÝ PŘEKVAPENÍ
V parku Mirakulum bude znít hudba, divadlo a přítomny budou i známé osobnosti! Program dětem zpříjemní Michal Nesvadba a Heidi Janků. Kromě toho nabídnou organizátoři i workshopy a řadu vystoupení – Cirkus Cecilka, sokolník Řehka, Jú a Hele, Vanda a Standa nebo třeba Diskotančení.

Datum konání: 31. 5. – 1. 6.
Lokalita: Milovice – Park Mirakulum
Více informací na: http://www.mirakulum.cz/


MEGA PECKA PRO VAŠE DĚCKA
Sobota bude ve znamení Českého běhu žen a hned o den později se bude slavit mega den dětí. Ten malý návštěvníkům nabídne dětskou atletiku, skákací hrady, skluzavky, skákací boty, koloběžky, odrážedla a vystoupení klaunů, dětského sboru Trallala, Janáčkovy filharmonie Ostrava s animovaným programem a pěveckého sboru Trojok.

Datum konání: 31. 5. – 1. 6.
Lokalita: Ostrava – Forum Nová Karolina
Více informací na: http://www.forumnovakarolina.cz/


DNY DĚTÍ V ZÁŽITKOVÉM PARKU ZEMĚRÁJ
Přijďte porovnat své síly v soutěžních disciplínách inspirovaných českou přírodou. Zjistíte, že kromě straky se u nás daří i mnoha jiným tvorům, kteří musí každý den plnit své úkoly. Jednotlivě nebo v rodinných týmech se můžete zkusit plazit, kličkovat, zakulatit, odválet kuličku brouka hovnivála a zdokonalit se v řadě dalších činností.

Datum konání: 30. 5. – 1. 6.
Lokalita: Písek – Kovářov
Více informací na: http://www.zemeraj.cz/


VEČERNÍČKOVÝ POHÁDKOVÝ LES
Máte rádi večerníčkové pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do pohádky za televizní obrazovku. Město Roudnice nad Labem, skautské středisko Říp a společnost Velká dobrodružství připravily v parku Josefa Hory v neděli od 13 do 18 hodin speciální večerníčkový pohádkový les. Uvidíte postavy z Krkonoš, Makovou panenku, Křemílka a Vochomůrku, Macha a Šebestovou a další oblíbené hrdiny.

Datum konání: 1. 6. 2014
Lokalita: Roudnice nad Labem
Více informací na: http://www.kalendarakci.atlasceska.cz/vecernickovy-pohadkovy-les-roudnice-nad-labem-55712/


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!