Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 27 Březen 2015 13:36

kulturní servis pulsVydavatelství Empresa Media přichází na trh se speciálem časopisu TÝDEN, který se věnuje tématu bydlení v roce 2015. Publikace o bytech a domech přináší 111 nejlepších lokalit k bydlení v Česku i 111 zajímavých developerských projektů.


Speciál 111 nejlepších míst na bydlení 2015 je určen především těm čtenářům, kteří nyní díky příznivým podmínkám hypoték a nabídkám developerů uvažují o pořízení vlastního bydlení, ale i těm, kteří již nemovitost mají a přemýšlejí o její rekonstrukci.

„Stojedenáct tipů na nejlepší bydlení jsme v redakci časopisu TÝDEN připravovali jako zdroj inspirace pro cestu k vysněnému bydlení. Naši redaktoři zmapovali nejenom nejlepší lokality v celém Česku, ale navštívili také originální novostavby a vydařené rekonstruované objekty,“ řekl Aleš Vojíř, zástupce šéfredaktora časopisu Týden.

kulturní servis pulsČtení o bydlení také zodpoví řadu otázek, které předcházejí rozhodnutí o pořízení vlastního bydlení. Kromě praktických rad mohou čtenáři načerpat inspiraci z chytrých domácností s inteligentními pračkami, ledničkami a dalšími kuchyňskými spotřebiči.

Nechybí ani inspirace na bydlení z oblasti snů; například tip na noc v luxusním resortu na ostrově ve tvaru želvy v Indickém oceánu.

Speciál výrazně uspěl u inzertních klientů. „Původní plán se nám podařilo výrazně překročit a publikace se hned na svém startu zařadila mezi inzertně nejvýkonnější projekty vydavatelství,“ doplnil Daniel Köppl, generální ředitel vydavatelství Empresa Media.

Týden- speciál o bytech a domech vychází v úterý 31. března v rozsahu 100 stran za 60 Kč.

 



Text: Otiz
Foto: Médea





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!