Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 08 Duben 2016 12:34

kulturní servis pulsAť už pojedete k moři nebo na hory, pro každého cestovatele je důležité pořádné vybavení. Praktický kufr, cestovní taška nebo kvalitní batoh. Důležitý je odolný materiál, moderní vzhled a samozřejmě i praktičnost, na tuzemských i zahraničních cestách nejvíce oceníte, když budete mít o svých věcech dobrý přehled. Takové produkty vyrábí i luxusní švýcarská značka Wenger, díky novému věrnostnímu programu Kauflandu, jsou nyní dostupné za výhodné ceny.


Zákazníci Kauflandu získají za každých 100 korun z nákupu jeden bonusový bod, který nalepí do hrací karty. Tu si mohou stáhnout z www.kaufland.cz nebo ji získají v prodejnách na pokladně, informacích nebo u vystaveného zboží značky Wenger. Jakmile sběratel dosáhne požadovaného počtu bodů, může za zvýhodněnou cenu koupit vybraný produkt.

Široký sortiment zboží zahrnuje například kufry s tvrdou skořepinou, tašky přes rameno, cestovní tašky na kolečkách, batohy, skládací deštník, cestovní váhu nebo praktickou ledvinku. V rámci této nabídky mohou ušetřit až 68 % z původní ceny produktů.

Body je možné sbírat do 18. května 2016. Veškeré informace a úplná pravidla naleznete od 10. 3. 2016 na www.kaufland.cz/wenger

 

 

kulturní servis puls

 



Text: Mia
Foto: Kaufland





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!