Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 15 Leden 2014 19:00

splněné dětské přáníNebylo vaší dcerušce či synovi dáno do vínku tolik zdraví, kolik byste si pro ně přáli? Z jejich neduhů je Splněné dětské přání vyléčit sice nemůže, ale dokáže jim vykouzlit úsměv na tváři a ulehčit jim od jejich běžných starostí. Jak? Jedinečným zážitkem. Přihlaste svou ratolest k účasti ve 4. kole s titulem Staň se muzikálovou hvězdou, které se uskuteční 22. února 2014 v Praze. Uvidíte představení Děti Ráje tak, jak nikdo jiný!


Zakladatelky Splněného dětského přání, Martina a Kristýna Šmejkalovy, mají od začátku roku opravdu napilno. Ve čtvrtek 23. ledna budou prezentovat neziskovou organizaci na charitativním koncertě Hlasy světla, jehož výtěžek bude použit na splnění dalšího dětského snu. Jaký krásný zážitek čeká vybrané handicapované či nemocné dítě tentokrát? Stane se na chvíli muzikálovou hvězdou!

Splněné dětské přání připravilo ve spolupráci s muzikálem Děti Ráje velmi pestrý program – vybraný účastník se podívá do zákulisí pražského divadla Goja Music Hall, seznámí se s účinkujícími nejúspěšnějšího českého hit muzikálu a nechá se zkrášlit od stylistky. Kromě toho uvidí i zvukovou zkoušku, kde si může zazpívat se svým patronem. Samozřejmostí je také návštěva samotného představení Děti Ráje. Zážitek je jedinečný nejen díky svému obsahu, ale i proto, že se jedná o jednu z posledních inscenací, které se vůbec hrají – muzikál se letos s divadelním jevištěm rozloučí a v březnu 2014 se uskuteční derniéra.

Realizace 4. kola nazvaného Staň se muzikálovou hvězdou se uskuteční v sobotu 22. února 2014 v čase zhruba od 10 do 18 hodin. Rodiče mohou přihlašovat své ratolesti ve věku od 5 do 18 let včetně, které mají trvalý pobyt na území České republiky. Podmínkou je, aby bylo dítě handicapované nebo jakkoli nemocné (astma, epilepsie, rakovina atd.).

Chcete zvýšit pravděpodobnost, že Splněné dětské přání vybereme zrovna vás? Snaha se cení, motivujte organizátora akce – když vaše dítko namaluje obrázek, vymyslí básničku či písničku, vyrobí koláž nebo jiný výtvor na téma Chci být muzikálovou hvězdou, postoupí automaticky do užšího výběru. Dílo zašlete společně s přihláškou na emailovou adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na poštovní adresu: Splněné dětské přání, Tréglova 794/4, PSČ 152 00, Praha 5. V přihlášce musí být uvedeny následující informace (vyplněný vzor najdete na konci článku):

1) jméno a věk dítěte
2) onemocnění dítěte
3) speciální požadavky (pohybové, stravovací apod.)
4) důležité informace o dítěti (jaký přístup dítě vyžaduje, povaha apod.)
5) jméno a příjmení zákonného zástupce
6) vztah mezi zákonným zástupcem a dítětem (rodič, prarodič apod.)
7) adresa bydliště
8) kontaktní telefon (uvádějte číslo na mobil)
+ případně výtvor dítěte



 

splněné dětské přání

 

splněné dětské přání


Přihlášky posílejte do 13. února 2014. Vybraná holčička či chlapeček, který se bude účastnit 4. kola, bude na portálu www.kulturniservispuls.cz oznámena nejpozději v sobotu 15. února. Pokud máte dotazy, pište představitelce Splněného dětského přání Martině Šmejkalové na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Zajímá vás, kdo se stane patronem přání Staň se muzikálovou hvězdou? Informace se dozvíte už v úterý 21. ledna na portále Kulturní servis Puls, sledujte novinky pozorně.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Splněné dětské přání





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!