Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 28 Leden 2014 16:00

ice ageDobrodružný příběh mamuta Mannyho, tygra Diega, lenochoda Sida a dalších oblíbených postaviček ožije v propracované show ICE AGE LIVE 2014. Nezisková organizace připravila ve spolupráci s pořadatelskou společností Live Nation speciální akci – 10 lístky chtěla obdarovat rodiny s vážně nemocnými dětmi. Zajímá vás, které děti přijedou v neděli 2. února do Prahy, aby viděli jedinečnou podívanou?


Představení Ice Age Live! Mamutí dobrodružství je strhujícím zážitkem pro malé i velké, nejen pro fanoušky Doby ledové, ale pro každého, kdo tuto show uvidí. V České republice můžete vidět představení 1. února (od 11, 15 a 19 hodin) a 2. února (od 11 a 15 hodin) v pražské O2 areně. Ceny vstupenek jsou v rozmezí 400 – 950 Kč, pro děti můžete uplatnit slevu.

Nezisková organizace Splněné dětské přání chtěla potěšit rodiny, které mají doma handicapované nebo nemocné děti a mají kvůli tomu omezené možnosti kam vyrazit za kulturou. Co museli zájemci udělat? Bylo to velmi jednoduché – stačilo odeslat email požadovanými informacemi. Tato speciální akce vzbudila u rodičů velký zájem, organizátorům se hned od vyhlášení hromadila jedna přihláška za druhou. A na koho se tentokrát usmálo štěstí?

 


Splněné dětské přání vybralo:

Zdena Kudláčková s dcerami Kačenkou a Simonkou

splněné dětské přání


Marina Troščinská s manželem a dcerou Eliškou

splněné dětské přání


Šárka Lasslopová s manželem a dcerami Terezkou a Šárinkou

splněné dětské přání

Vybrané rodiny navštíví představení ICE AGE LIVE, které se uskuteční v neděli 2. února od 15 hodin v pražské O2 areně. Ostatním rodinám velmi děkujeme za projevený zájem a máme pro ně dobrou zprávu – sledujte pozorně portál Kulturní servis Puls, už teď pro vás připravujeme další akce, na které budeme rozdávat vstupenky rodinám s handicapovanými dětmi.


 



Text: Mia
Foto: Dodaly vybrané rodiny





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!