Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 21 Leden 2014 19:00

splněné dětské přáníV sobotu 22. února 2014 zažije další dítě jedinečný den, během něhož zavítá do divadelního zákulisí, seznámí se s mnoha známými osobnostmi, nechá se zkrášlit od vizážistky a v rámci zvukové zkoušky si zazpívá se svým patronem. Tak bude probíhat 4. kolo s názvem Staň se muzikálovou hvězdou, které připravuje nezisková organizace Splněné dětské přání ve spolupráci s muzikálem Děti Ráje. Ve stejný den oslaví společnost 2 roky od svého založení.


Každé kolo neboli splněné přání má svého osobního patrona v podobě známé osobnosti, která se ho aktivně účastní a pomáhá dítěti se zrealizováním jeho snu. Kdo se tedy stane patronem v pořadí již 4. kola, které organizátoři pojmenovali „Staň se muzikálovou hvězdou“? Velkým překvapením je, že tentokrát nebude mít akce jen jednoho patrona, ale rovnou dva. Tím prvním bude zpěvák a herec František Pytloun, který kromě jiného působí v muzikálu Děti Ráje.

Těm, kteří Františka příliš dobře neznají, o něm prozradíme například to, že se svou hudební kariérou začal již ve 3 letech, kdy ho uchvátila hra na tahací harmoniku. Jako zpěvák se proslavil v muzikálech Dalmatin a Barvička nebo Kapka medu pro Verunku. V minulosti působil v pop-rockové kapele N.D.N, v současné době ho můžeme vidět také v projektu Myš a Maš. Hereckou roli si střihnul ve filmech Swingtime a Kvaska, nebo v seriálech Zdivočelá země, Ulice a Ordinace v růžové zahradě. Pytloun se věnuje též dabingu animovaných seriálů a reklam.

františek pytloun


Pokud má vaše dítko rádo zpěv, muzikály, Děti Ráje, Františka Pytlouna nebo všechno dohromady, neváhejte a přihlaste ho k účasti, je to velmi jednoduché! Přihlášku, kterou musíte odeslat Splněnému dětskému přání a podmínky účasti, najdete zde v článku Splňte svému dítku sen – Splněné dětské přání spustilo nové kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou.

Přihlášky, ke kterým rodiče připojí obrázek, básničku, písničku nebo jiný výtvor od jejich ratolesti na téma „Chci být muzikálovou hvězdou“, automaticky postupují do užšího výběru. Uzávěrka přihlášek je 13. února 2014. Kdo bude druhým patronem 4. kola se dozvíte už v pátek 7. února 2014 na stránkách www.kulturniservispuls.cz.

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Splněné dětské přání





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!