Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 07 Únor 2014 23:00

šárka markováČtvrté kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou, které bude nezisková organizace Splněné dětské přání realizovat v sobotu 22. února 2014, je originální nejen svou náplní, ale i tím, že výjimečně nemá tradičně 1 patrona, ale hned dva. Prvním bude zpěvák František Pytloun. Druhou tváří se stala pěvkyně Šárka Marková.


Vybrané dítě zavítá do divadelního zákulisí, seznámí se s mnoha známými osobnostmi, nechá se zkrášlit od vizážistky a v rámci zvukové zkoušky si zazpívá se svými patrony. Tak bude probíhat kolo „Staň se muzikálovou hvězdou“, které Splněné dětské přání realizuje ve spolupráci s muzikálem Děti Ráje. Ve stejný den oslaví nezisková organizace své 2. narozeniny.

Co bychom o Šárce Markové prozradili? V minulosti spolupracovala jako vokalistka na písních Ilony Csákové a Ivety Bartošové, jako sboristku jste ji mohli vidět na koncertech Heleny Vondráčkové nebo Leony Machálkové. Jednou z největších životních zkušeností a vystoupení pro ni bylo beze sporu účinkování po boku Adrea Boccelliho. Uplatnila se však také na divadelním jevišti. Ztvárnila roli v představení Sedm splněných snů, Já jsem otec Bemle a Lysistrata nebo v Kovářské pohádce. Zazářila také v mnoha muzikálech. Kromě Děti Ráje zmíníme například Jesus Christ Superstar, Pomáda, Bídníci a Miss Saigon.

 

šárka marková


Pokud má vaše dítko rádo zpěv, muzikály, Děti Ráje, Šárku Markovou nebo všechno dohromady, neváhejte a přihlaste ho k účasti, je to velmi jednoduché! Přihlášku, kterou musíte odeslat Splněnému dětskému přání a podmínky účasti, najdete zde v článku Splňte svému dítku sen – Splněné dětské přání spustilo nové kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou.

Přihlášky, ke kterým rodiče připojí obrázek, básničku, písničku nebo jiný výtvor od jejich ratolesti na téma „Chci být muzikálovou hvězdou“, automaticky postupují do užšího výběru. Uzávěrka přihlášek je 13. února 2014. Které dítě se stane účastníkem 4. kola se dozvíte na stránkách www.kulturniservispuls.cz po 16. únoru.

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!