Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 24 Duben 2012 14:05

FilmpartyKulturní servis Puls zavítal v průběhu dubna také na filmovou párty, jejíž organizátorka Alena Jáklová si na své konto připsala už padesátý pátý večírek. Hlavním tématem byla komedie Miloslava Šmídmajera PROBUDÍM SE VČERA. Na akci se dostavili nejen herci a tvůrci, kteří na filmu pracovali, ale i další zajímaví hosté. Prozradíme vám podrobnosti o tom, co jsme mohli vidět.


Párty se uskutečnila v pražském klubu Občanská plovárna. Po deváté hodině zahájil moderátor oficiální program. Přítomné přivítal a na pódium pozval Netradiční taneční duo – Davida a Milana. Ti se v České republice proslavili v semifinále televizní show Československo má talent 2011. Úspěchy však sklízí i v zahraničí, kde dva roky po sobě vyhráli Světové hry v latinskoamerických tancích v kategorii Muž-Muž. Přítomným divákům předvedli novou disciplínu nazvanou „Same-sex Dancing“ aneb tanec stejného pohlaví. Dalším bodem programu bylo představení mezinárodně uznávané německé skupiny RAGE a pokřtění jejího videoklipu. Kmotrou se stala Berenika Saudková.

FilmpartyMichael Foret je další z řady umělců, kteří vzešli z talentových soutěží. Podařilo se mu uchytit nejen jako zpěvákovi, ale také jako herci. Diváci ho mohli vidět v muzikálu Děti Ráje, Bídníci, ve filmu Experti a aktuálně i v Probudím se včera. Foret se v současné době věnuje přípravě svého třetího alba, jehož pilotním singlem je „V síti“, který na večírku zazpíval. Jeho dalším příspěvkem byl „Nonstop“, dobře známý hit Michala Davida.

Moderátor si pak k sobě pozval Vlastimila Harapese a Hynka Čermáka, aby jim poblahopřál za jejich nedávno dosažená ocenění. Harapes se stal držitelem Ceny Thálie za celoživotní taneční mistrovství v oboru balet. Herec Čermák získal Českého lva za Nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli ve snímku režiséra Jana Hřebejka Nevinnost.

Na závěr se dostavila delegace k filmu Probudím se včera v zastoupení producenta a režiséra Miloslava Šmídmajera, kameramana Martina Duby, Zdenka Merty, který měl na starosti hudbu, a herců Miroslava Táborského, Evy Josefíkové, Filipa Cíla, Zuzany Kopřivové, Elišky Křenkové, Jana Vondráčka, Jany Doležalové a Michaela Foreta. Umělci o české komedii zasazené z větší části do období 80. let krátce pohovořili a přispěli svými zážitky.






Text: KRIS
Foto: Roman Souček pro společnost GENESY a J.B.J.Film





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:



 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!