Kulturní servis Puls

Back Home
Sobota, 04 Srpen 2012 13:00

Pyrofest 2012Pyrofest změnil své místo konání, ale rozhodně ne skvělou zábavu a jedinečnou podívanou. Divákům letos nabízí nevšední zážitky plné ohňostrojů a hudby přímo z hladiny Vltavy. Čtvrtý ročník odstartuje 8. 9. 2012 ve Žlutých lázních a své brány otevře festivalovým nadšencům již v 10 hodin. Nenechte si ujít příjemně strávený den a večer plný překvapení!


Jeden z dalších festivalů Pyrofest 2012 pro vás již po čtvrté naplánoval den naplněný hudebním programem a zábavou pro děti i dospělé, a večerní ohňostrojová show jistě každého zanechá v němém úžasu.

Spolu se změnou místa konání, které bylo přesunuto z tradičního chuchelského břehu na břeh protější, do Žlutých lázní, přichází i nové změny co se náplně a rozmanitosti týče. Jako poprvé zde bude ohňostroj odpalován přímo z pontonu na řece, čímž se chce více přiblížit návštěvníkům a díky odrazu světel na vodní hladině tak podpoří monumentalitu efektů. Další inovací bude vytvoření ohromné vodní stěny, na níž bude probíhat videoprojekce za doprovodu hudby.

Hudební program rozhodně nelze opomenout. Čeká vás jedno vystoupení za druhým. Dvě postavená pódia budou na svých prknech hostit české skupiny Chinaski, Xindla X, Toxique, Airfare, Clou, Rybičky 48 a mnoho dalších. Pestrost kapel a interpretů je značná, ovšem Pyrofest zde přivítá největší hvězdu - britskou legendární kapelu Nazareth. Dynamická show je tak jistě zajištěna.

Tito slavní zakladatelé hardrocku vtrhnou do Žlutých lázní ve 20 hodin a hned poté vypukne velká pyrotechnická a multimediální show přímo na Vltavě. Barvy rozprostřené po řece se určitě stanou pastvou pro oči.

Pokud je vaše peněženka vyčerpána z již uplynulých festivalů, nezoufejte, neboť vstupenky na Pyrofest 2012 budou za přijatelnou cenu. V předprodeji do konce srpna za pouhých 290 Kč, nebo na místě za 350 Kč. Vstupenky zakoupíte v předprodeji v sítích TICKETART, TICKETPORTAL, TICKETPRO, TICKETSTREAM. I když se předchozí ročníky těšily úspěchu, kvalita festivalu nadále stoupá, proto neváhejte a nechte se obohacovat kulturními zážitky!



Text: Aneta Patáková
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!