Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 05 Květen 2014 14:33

lukrecius changKarvinský rapper a kick-boxer, Lukrecius Chang, působící rovněž jako romský mentor předvede ve vítkovické knihovně své umění dětem z problémových oblastí. Promluví o stinných stránkách života na ulici a také o tom, jak se jim mohou lidé vyhýbat. Akce se uskuteční ve středu 25. června od 14 hodin.




lukrecius changUmělec, který je v Karviné a okolí velmi dobře známý, bude netradičně vystupovat v knihovně města Ostravy. Jeho pozornými posluchači se stanou děti z vyloučených lokalit, ale zvána je samozřejmě také široká veřejnost.

Na programu bude ukázka kick-boxu zahrnující vysoké kopy a rychlé údery. Poté se mohou návštěvníci těšit na hudební vložku v podobě českého hip hopu, Lukrecius představí několik songů ze své vlastní tvorby. Celá akce vyvrcholí volnou diskusí na téma „Život na ulici“.

Lukrecius Chang se z titulu pozice Asistenta prevence kriminality pokusí dětem poradit, jak najít své místo v životě a jak se vyhnout problémovým situacím, které bývají s životem ve vyloučených lokalitách spjaty. Každý, koho akce zaujme, je srdečně zván. Připravte si otázky do diskuze, dobrou náladu a dorazte si popovídat s jedinečnou osobností, kterou Lukrecius Chang bezesporu je. Více podrobností o akci najdete na www.lukreciuschang.cz

 



Text: Mia
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!