Kulturní servis Puls

Back Home
Sobota, 30 Duben 2016 10:00

kulturní servis pulsRodinné odpoledne plné tvoření a zábavy v královopolském nákupním centru přichází s čarodějnými dílničkami. Ve velkou čarodějnou dílnu se v sobotu 30. dubna 2016 promění prostory brněnského Nákupního centra Královo Pole a jeho okolí. Děti i dospělí si v čarodějných dílničkách za asistence velkých čarodějek vyzkouší tematické vlastnoruční tvoření. Vyrobit si budou moci všechny náležité doplňky správné čarodějky a čaroděje.


Oblíbený rodinný program výroby čarodějných pláštíků, lampionů a dalších pomůcek se uskuteční jako součást zábavného odpoledne s názvem Čarohrátky. Vstup na akci je zdarma. "Akce spojené s tvořením patří mezi dětmi i rodiči k nejoblíbenějším. Děti mají vždy radost, že si něco pěkného, co samy vyrobily, mohou odnést domů a pochlubit se rodině. Čarohrátky navíc slibují atraktivní téma spojené s tradičním zvykem pálení čarodějnic. Určené jsou všem, kteří si chtějí zpestřit sobotní odpoledne a spolu s dětmi za pomoci profesionálních vedoucích dílniček něco vyrobit," přibližuje Tomáš Knop, marketingový koordinátor Nákupního centra Královo Pole.

Správní rodiče vedou děti k vlastní tvořivosti
Tvořivé dílničky jsou oblíbenou činností všech dětí. Nejenže se vždy něco nového naučí, volně zapojí svoji fantazii a nakonec mohou být hrdé na výsledek svého snažení. Navíc se do výroby mohou zapojit i spolu s rodiči a s jejich pomocí vyrobit pěkné dekorace nebo dárečky z papíru, látek a celé řady doplňků. Čarodějné dílničky přinášejí dětem i rodičům inspiraci a nové nápady. Vlastnoruční výroba navíc podporuje manuální zručnost dětí i jejich duševní rozvoj. Účast na tvořivých dílničkách přispívá také schopnosti spolupracovat s ostatními dětmi. 

kulturní servis puls

Na co všechno se v čarodějnických dílnách mohou malí šikulové těšit?
V čarodějnické dílně projdou malí adepti na čarodějnického učně kompletní proměnou. O správnou vlasovou vizáž se postará profesionálka vyhlášená svým Salónem u starého pometla. Správné líčení zajistí Salón u pavouka. Ale ty největší magické schopnosti zajistí teprve vlastní výroba čarodějného pláště. A protože čaroděj musí na svoje zaklínadla a noční kejkle taky dobře vidět, nezbytné bude vyrobit si čarodějnou svítilnu - lampion. 

Další podrobnosti se dozvíte na www.krpolenc.cz/aktualita/carohratky

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!