Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 30 Duben 2018 10:00

Kulturní servis PulsOslava pro všechny, kdo zažili pocit volnosti, když poprvé šlápli do pedálů svého kola a vyrazili na první jízdu v jedné stopě… tak uvádí pořadatelé očekávanou oslavu 115. výročí značky Harley-Davidson, která se uskuteční ve dnech 5. - 8. července 2018 v Praze.


Akce je věnovaná všem generacím otců, synů, matek, dcer, sester, přátel a známých, kteří nastartovali své motory a šli za svými sny. Je to oslava těch, kdo vzali dvě kola, motor a řídítka a stvořili z nich, po čem toužili. Oslava těch, kdo sdílí touhu po svobodě na dvou kolech. Je jedno, na čem jezdíte. Nebo zda se teprve chystáte začít. Nebo zda se vám zkrátka líbí představa volnosti na dvou kolech.

Oslavy budou probíhat na mnohem místech, centrem dění se stane starobylé pražské Výstaviště Holešovice, kde bude připraven bohatý program.

Tenhle mejdan Harley-Davidson bude zážitek jako žádný jiný. Můžete se těšit na 72 hodin nabitých motocykly, koncerty, soutěžemi, testovacími jízdami, výstavami, skvělým jídlem, pitím… a hromadou další zábavy. To všechno v zemi nejlepšího piva, nejkrásnějších žen a nejstaršího klubu Harley-Davidson.

Kulturní servis Puls

Jaká výročí jsou v tomto termínu s Harley-Davidson spojena?
115 let Harley-Davidson Motor Company
100 let České republiky
90 let Harley-Davidson Clubu Praha
55 let Harley-Davidson Clubu Brno
35 let Harley Owners Group

 

Text: Otiz
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!