Kulturní servis Puls

Back Home
Úterý, 21 Květen 2019 08:00

Kulturní servis PulsZnámá britská výtvarnice, lektorka a hlavně autorka knih, které změnily životy tisíců žen na celém světě i v Čechách, zavítá v pátek 24. května do pražského Etnosvěta, aby se podělila o své zkušenosti a poodhalila ženám cestu, díky níž mohou žít spokojenější a naplněnější život.


Pokud jste žena, dost možná vás už mnohokrát v životě napadlo: Jsem divná? Proč mi zrovna dnes nic nejde od ruky, a přitom včera mi to šlo? Jak je možné, že někdy jsem úplně v pohodě, a zrovna teď jsem tak přecitlivělá a ve stresu? A proč mě jindy baví být s lidmi, a dneska nechci nikoho ani vidět – ani svého partnera, ani své děti? Mám to jenom já, nebo to mají všechny ženy? A je v tom nějaká pravidelnost?

Kulturní servis PulsMiranda Gray si kladla přesně tytéž otázky, když jí její nakladatel opakovaně vracel její ilustrace – a přišla na to, že její styl malování ovlivňují fáze jejího menstruačního cyklu. Později o tom začala i psát a přednášet a do dnešního dne její knihy Rudý měsíc a Cyklická žena i přednášky a workshopy ovlivnily životy stovky tisíc žen po celém světě.

Miranda totiž učí ženy vnímat jejich menstruační cyklus jako přirozenou součást jejich života a přistupovat k němu nikoli jako k problému, ale naopak jej ocenit jako výjimečný dar. Navíc jim ukazuje, jak mohou všech čtyř fází cyklu (včetně premenstruační a menstruační) skvěle využít – protože tyto fáze jim přinášejí určité zesílené schopnosti, a ženy jsou tudíž tvořivější, produktivnější i efektivnější, když vědí, kdy se do čeho pustit!

Chcete-li tedy zjistit, jak se proměňujete a jak těchto proměn můžete využít, abyste byly víc v pohodě, měly víc energie a cítily se opravdu ženské, nenechte si ujít praktický workshop Mirandy Gray, zakončený křtem dvou jejích nejnovějších knih: Poselství pro ženskou duši a Probuzení ženské energie. Kvůli omezenému počtu míst je nutná registrace předem na webu cyklickazena.cz

Zajímavosti o Mirandě Gray:
- iniciátorka celosvětového hnutí nazvaného „Požehnání ženského lůna
- se svým manželem založila marketingovou a webdesignérskou společnost Footmark Media Ltd
- 11. kapitola knihy Cyklická žena je určena mužům, aby snáze porozuměli svým ženám v jednotlivých fázích jejich cyklů

 

Zdroj: Metro
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!