Kulturní servis Puls

Back Home
Pátek, 25 Listopad 2016 17:50

kulturní servis pulsJednačtyřicetiletá herečka přijala novou výzvu, stala se parťačkou Richarda Genzera v nové zábavné show Kdo to ví? Netradiční záludné otázky jsou hlavním pilířem této soutěže, to ale Sandra ještě netušila, co všechno se během natáčení dozví. Největším oříškem se pro ni a jejího spoluhráče stalo téma savci, pod kterým se skrývala kuriozita.


„Hraboši prérijní jsou mimořádně vytrvalí, protože…?“ sdělil Michal Novotný coby moderátor s ledovým klidem a vychutnával si udivené výrazy, které se objevily ve tváři Sandry i Richarda. Z nabízených možností se jim nejvíce zalíbila varianta, která říkala, že pohlavní styk u nich trvá až 24 hodin.


kulturní servis puls

„To nemůže dát přece,“ podivovala se Pogodová a lámala si hlavu, jak by to asi mohlo fungovat v praxi. Za to Genzer v tom měl jasno okamžitě: „Hraboš musí mít pohlavní styk, který trvá dvacet čtyři hodin, protože tady dlouho není. Druhý den ho chytne orel nebo poštolka a je po něm, proto si chce užít.“ Místo aby však tento argument herečku uklidnil, rozvířil naopak žhavou diskusi o tom, zda by pak takový sex prováděl pouze s jednou partnerkou nebo jich během té doby střídal více.

Tento díl pořadu Kdo to ví? můžete sledovat již v neděli 27. listopadu od 20:20 na TV Barrandov.


 

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!