Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 13 Červen 2012 17:30

PitbullUž tuto neděli 17. června se rapper Pitbull zastaví v České republice, aby fanouškům představil svou show Planet Pit World Tour. Pokud se rozhodnete vyrazit do pražské Tipsport Areny, uslyšíte spoustu známých hitů a uvidíte Bena Cristovaa a The Glowsticks. Právě je si totiž Pitbull vybral pro zahájení večera.


Armando Christian Pérez, Mr. Worldwide, Pitbull – to všechno je americký rapper s kubánskými kořeny, který si udělá zastávku v Praze a předvede svým fanouškům show plnou hitů. Během své probíhající tour už navštívil Moskvu a vystoupil také v polském Gdaňsku. Zde ho slyšeli fanoušci fotbalového Eura, zazpíval totiž přímo ve Fanzone, kde mimo něj zazpíval také bývalý člen kapely Oasis Noel Gallagher.

Fanoušci v Paříži, Berlíně a Lucemburku si budou moci Pitbullovu show užít jen o pár dní dříve než ti pražští. Rapper zahraje písničky z nového alba International Love, ale i starší hity, které dobyly vrcholy hitparád jako „I Know You Want Me“ nebo „Hotel Room Service.“ A Kulturní servis Puls bude u toho coby mediální partner.

PitbullNa začátku koncertu, jenž propukne 17. 6. ve 20:30, se představí Ben Cristovao a The Glowsticks. Mladý a nadějný hudebník je z šance vystoupit před hvězdou Pitbullova formátu nadšený: „Je to pro mě obrovská čest, že si před ním můžu stoupnout na pódium a dát pár songů. S The Glowsticks se připravujeme skoro každý den a plánujeme si ten předskok užít naplno."

To, že je Pitbull rapperem světového formátu, dokazují songy s mnoha známými interprety, například „Dance Again“ s temperamentní Jennifer Lopez, „Rabiosa“ s kolumbijskou kráskou Shakirou nebo „Rain Over Me“ s Marcem Anthonym. Novým Pitbullovým počinem je titulní píseň k filmu Muži v černém 3 s názvem „Back in Time.“ Film měl v českých kinech premiéru 31. května.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v síti Ticketportal a Ticketpro a pohybují se v rozmezí od 790 do 1 090 korun. A v případě, že byste si chtěli koncert užít se vší parádou, připravili pro vás organizátoři speciální VIP lístky, které stojí 2 590 Kč.

 



 



Text: Sylva Zapletalová
Foto: Fource Entertainment





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!