Kulturní servis Puls

Back Home
Čtvrtek, 12 Listopad 2015 10:00

kulturní servis pulsLegendární skupina Lunetic se v pátek 13. listopadu 2015 představí brněnskému publiku. Trojice zpěváků zazpívá své největší hity své hudební kariéry  už v 16 hodin v Nákupním centru Královo Pole, poté bude následovat autogramiáda, kde si přítomní fanoušci mohou nechat podepsat idoly české popové muziky 90. let.


V galerii nákupního centra zazní osvědčené retro hity jako jsou: „ Ať je hudba tvůj lék, Chtěl bych tě líbat, Dotyky nebo známá balada Only you“.  Akce se uskuteční jako ochutnávka obřího diskotékového koncertu „ 90 Forever“, který se proběhne 21. listopadu 2015 od 20 hodin na Brněnském výstavišti v pavilonu P. Do Brna tak poprvé zavitá popová formace 90. let 2 Unlimited, E-rotic, Masterboy, zpěvák Dr. Alban, Haddaway nebo Captain Hollywood Project.

Moderace minikoncertu v Králově Poli se ujme zkušená moderátorka Soňa Votrubová, která nabídne také unikátní soutěže o vstupenky na celou akci „90 Forever“.

Pro ostatní popové RETRO fanoušky NC KRÁLOVO POLE  připravilo jedinečnou možnost jak získat vstupenky na koncert „90 Forever“  za akční mimořádnou cenu 499 Kč a to pouze ve stánku NC KRÁLOVO POLE, kde vám hosteska podá i veškeré informace. Akční prodej vstupenek začíná 13. 11. a končí 21. 11. v 17 hodin v prostorách centra.


kulturní servis puls

Text:
Foto:





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!