Kulturní servis Puls

Back Home
Středa, 22 Srpen 2012 16:00

soutezDruhá část soutěže o vstupenky na Lesní Slavnosti Divadla je tu. Tentokrát naše výherce pozveme na představení Ucpanej systém v podání Dejvického divadla a také na Kabaret I., který sehraje Kašpárek v rohlíku. Pokud byste chtěli na akci vyrazit, ať s libovolným doprovodem, nebo i s dětmi, zapojte se do naší soutěže. Štěstí přeje těm, kteří se zúčastní.


Výherci druhého soutěžního kola získají lístky na představení, které Lesní Slavnosti Divadla nabídnou 30. srpna a 1. září.

soutezInscenace Ucpanej systém je postavena na povídkách z knihy a scénáře k filmu Irvina Welshe „Acid House“. Představení je prošpikováno různými peprnými sprostými slovy, která jsou však údajně nezbytná. Pokud patříte mezi citlivé povahy nebo nejste starší 15 let, neměli byste v žádném případě tuto hru vidět. V Ucpanym systému režiséra Michala Vajdičky hraje Ivan Trojan, Václav Neužil, Miroslav Krobot, Martin Myšička, Martin Pechlát, Jaroslav Plesl, Hynek Čermák a další umělci.

Z úplně jiného soudku bude divadelně-hudební představení pro děti – Divadelní kabaret I., který předvede Kašpárek v rohlíku 1. září. Veselé písničky, hravé scény, šílené blázniviny a praštěné postavičky, to všechno bude servírováno na jednom pódiu. Během hodinového představení zazní šest písniček. V hlavních rolích uvidíte Denisu Posekanou, Lucii Škodovou, Marii Štípkovou, Janu Hubku Vanýskovou, Jana Honiga, Dominika Linka a Jiřího Šponara.


Soutěžní otázka zní:


Jaké jsou oficiální internetové stránky Lesních Slavností Divadla?


A) www.lesnidivadlo.cz
B) www.lesnislavnosti.cz
C) www.lesnislavnostidivadla.cz
D) www.lesni-divadlo.cz
E) www.divadlovlese.cz

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

- do předmětu zprávy napište „Lesní Slavnosti Divadla“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „www.lesnidivadlo.cz“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí v pondělí 27. srpna v 17 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo emailem.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce

 






SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!