Kulturní servis Puls

Back Home
Pondělí, 12 Leden 2015 20:01

mýdlový princDivadlo Broadway připravuje na 12. března 2015 premiéru nové muzikálové komedie Mýdlový Princ. Příběh o tom, že i když to s námi jde někdy z kopce, vždy je možné ten kopec nakonec zdolat.


Děj celého příběhu je zasazen do současnosti a zavede diváky mezi amatérské herce v malebném prostředí Šumavy. Libreto k tomuto muzikálu napsal a také celé dílo zrežíruje Radek Balaš, známý divadelní a muzikálový režisér. Celým dílem budou provázek velmi známé hity Václava Neckáře jako ČARODĚJ DOBRODĚJ, ŠA-LA-LA-LA-LA-LA-LI , NEJSEM GLADIÁTOR, SVATOVÍTSKÝ CHRÁM, ODEJDU, PŮLNOČNÍ, HEJ, PANE ZAJÍCI!, LÉKOŘICE, JÁ DOVEDU LHÁT, PÁR DNŮ PRÁZDNIN, DR. DAM DI DAM, KDO VCHÁZÍ DO TVÝCH SNŮ, MÁ LÁSKO, MÝDLOVÝ PRINC a další.

 

mýdlový princ


Václav Neckář si sám zahraje jednu z klíčových postav. Do hlavních rolí byli vybráni přední čeští umělci - Martin Dejdar, Sagvan Tofi, Ivana Jirešová, Tereza Kostková, Jitka Schneiderová, Jaroslava Obermaierová, Jana Synková, Olga Lounová, Michaela Nosková, Aleš Háma, Václav Kopta, Jaromír Nosek, Josef Vágner, Josef Vojtek,Petr Štěpánek,Vlastimil Zavřel, Petr Kutheil, Danny Ratajský, Natálie Grossová a další. Více informací najdete na www.divadlo-broadway.cz



Text: Mia
Foto: Divadlo

 




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!