Kulturní servis Puls

Back Home
Sobota, 28 Leden 2012 14:07

soutěžAni v lednu jsme neotáleli a připravili další zajímavé soutěže – tento měsíc jsme se zaměřili na vstupenky do divadel. Ale nebojte, plánujeme hrát také o filmová DVD, knihy nebo užitečné publikace pro šikovné ruce nebo o hudební CD vašich oblíbených kapel, zpěváků a zpěvaček. Někteří čtenáři nelenili a sami nám dali pár tipů, o co by si u nás rádi zasoutěžili. Také máte nápad? Podělte se o něj!


Vstupenky na představení Studia Ypsilon
Od 13. do 16. ledna byla spuštěna Blesková soutěž o vstupenky do Ypsilonka. Ve hře byly lístky na představení Faust a Markétka, Vratká prkna a Evžena Oněgina v podání hostujícího divadelního souboru Anfas. Soutěžní otázka zněla: „Jaký je správný odkaz na oficiální webové stránky Studia Ypsilon?“ a správná odpověď je „C) www.ypsilonka.cz“. Na představení Faust a Markétka, které se hrálo 18. ledna, vyrazila paní Radka Vocílková a také pan Miloš Tomšík. O dva dny později byla na programu Studia Ypsilon inscenace Vratká prkna. Lístky na tuto komedii vyhráli Tereza Černá a Jaroslav Novák. Na Evžena Oněgina se 24. ledna vydala paní Ludmila Krčínová a Ondřej Praštil.

KleopatraKdo spatří královnu Kleopatru na Broadwayi?
V úterý 17. ledna odstartovala nová soutěž, tentokrát o vstupenky na muzikál Kleopatra, který se hraje v pražském Divadle Broadway. Ptali jsme se Vás „S kým měla královna Kleopatra syna?“. Správné odpovědi byly tentokrát dvě: „B) s Caesarem“ i „C) s Markem Antoniem“. O tom, že měla panovnice syna s Caesarem, ví téměř každý, pozorní čtenáři se o tom mohli dozvědět i z naší recenze na představení. Málokdo však ví, že s Markem Antoniem měla egyptská královna také potomky. Z přijatých odpovědí jsme vybrali tři šťastlivce, kterými jsou: Aneta Políková, Jana Bártová a Dušan Herda.

Všem výhercům blahopřejeme a přejeme příjemný kulturní zážitek. Aktuálně se můžete zapojit do soutěže o dvě vstupenky na Compañía Rafaela Carrasco, jejímž hlavním mediálním partnerem se Kulturní servis Puls stal. Jde o největší flamencovou událost letošní sezóny. Rafaela vystoupí se svým tanečním souborem 9. února v Divadle Hybernia. Soutěžní otázku najdete ZDE.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

© 2024 Kulturní servis Puls
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!